Podziękowania dla graczy
Re: Podziękowania dla graczy
Tajemniczemu Szachiście za przegonienie mnie z targowiska do skraju lasu wielkim zawijasem po połowie Novigradu i okolicach. Nie wiem o co w tym chodziło, ale chętnie bym się dowiedziała!
Dymhardowi za długą i ciekawą rozmowe o przeszłości, wojsku i tym podobnych.
Nahaanowi za wspólne picie, rozmowy, wędrówki, polowania na stwory... 

Dwennowi za wspólnie spędzony literkowy czas w górach. Kolejne (mam nadzieję) już będę składał w innym wątku. 

Pierwsza zasada podróżnika "Nie sztuka gdzieś wleźć, sztuką jest wyleźć".
Druga zasada podróżnika "Gdziekolwiek wleziesz zawsze znajdzie się tam jakieś wyjście, na przykład przez zaświaty".
Druga zasada podróżnika "Gdziekolwiek wleziesz zawsze znajdzie się tam jakieś wyjście, na przykład przez zaświaty".
Dwennie, cóżeś uczynił, z kim ja teraz będę obgadywać te wszystkie miejsca, gdzie można usiąść
Niepocieszonam, ale wdzięczna za te wszystkie miłe pogaduszki. Baw się dobrze i smacznego!

"Ktoś, kto je naleśniki z konfiturami, nie może być strasznie niebezpieczny."
Tove Jansson, W Dolinie Muminków
Dweinsson! Jak mogles?! Bede tesknil Brachu!
Powodzenia!
Powodzenia!
A ja pozwolę sobie podziękować graczom uczestniczącym w ambitnym (:D) projekcie Hanza Zbójeckich Szczurów. Pominę wymienianie imion postaci, bo w sumie zebrało się nas już kilkanaścioro, napiszę tylko, że dawno się tak fajnie nie bawiłem na Arce, nawet pomimo różnej maści komentarzom na nasz temat z zewnątrz
Trzymajmy ten luz i fajne podejście do gry jak najdłużej!

Trzymajmy ten luz i fajne podejście do gry jak najdłużej!
Nie wiem co się wydarzyło ale dziękuje Galardzie za wspólną grę. Być może spotkamy się jeszcze w innym wcieleniu 

Which would be worse - to live as a monster?
Or to die as a good man?
Or to die as a good man?
Fapie Bach za poświęcony czas i pokazanie kilku ciekawych miejsc oraz Zendrinowi za bardzo fajny prezent.
Oby więcej takich postaci na szlaku!!!
Oby więcej takich postaci na szlaku!!!
Rocznice zwykle nastrajają mnie lirycznie. Nie inczej jest w moje 20-lecie złożenia podania do Zgromadzenia. Więcej tego czasu nie grałam niż grałam, ale za cały ten czas, w którym nasze ścieżki się spotykały - dziękuję! Każdemu, kto przystanął żeby przyerpegować z zielonooką halflinką, za przygody małe i duże, za emocje, wzloty, upadki, szaleństwa i wszystko pomiędzy.
I mojemu Zgromadzeniu, temu z dawnych lat i temu obecnie, w którym gra sprawiała (i sprawia do tej pory), że nie ciągnęło mnie nigdy do innych gildii, bo wszystko, czego mi było trzeba do fajnej gry, zawsze w nim miałam. W realnym życiu jeszcze nie udało mi się znaleźć miejsca, w którym poczułabym się jak w domu - moje arkowe alter ego czuje się tak od dawna. "Gdybyśmy byli słowami, rymowalibyśmy się" <3
https://youtu.be/7jYtlPUMRZ8
I mojemu Zgromadzeniu, temu z dawnych lat i temu obecnie, w którym gra sprawiała (i sprawia do tej pory), że nie ciągnęło mnie nigdy do innych gildii, bo wszystko, czego mi było trzeba do fajnej gry, zawsze w nim miałam. W realnym życiu jeszcze nie udało mi się znaleźć miejsca, w którym poczułabym się jak w domu - moje arkowe alter ego czuje się tak od dawna. "Gdybyśmy byli słowami, rymowalibyśmy się" <3
https://youtu.be/7jYtlPUMRZ8
"Ktoś, kto je naleśniki z konfiturami, nie może być strasznie niebezpieczny."