Oficjalny klient - skargi wnioski zazalenia

Forum techniczne Arkadii.
Sulivan
Posty: 1
Rejestracja: 11 wrz 2016 11:24

Re: Oficjalny klient - skargi wnioski zazalenia

Post autor: Sulivan » 17 wrz 2016 21:02

Nowy klient, wyglada super.

Villon
Posty: 42
Rejestracja: 27 sie 2016 20:00

Re: Oficjalny klient - skargi wnioski zazalenia

Post autor: Villon » 17 wrz 2016 23:02

Jeśli chodzi o laptopa to klient jest świetny i dla mnie idealny.

Oglądałem inne tematy i zastanawiałem się przyszłości nad przesiadka na jakiś kombajn...ale nie muszę. Tu mam wszystko :)
Fajnie działa, ładnie wygląda i strona startowa z nawiązaniem do przeszłości.

Jeśli chodzi o telefon to tu niestety brakuje mi mapki. To co miał stary klient to było niezbędne dla mnie: róża wiatrów dla poruszania i mapka.
Tu niestety tego nie jestem w stanie wyświetlić. Róża wiatrów jest ale niema mapki jednocześnie. Czy jest możliwość opcjonalnego wyboru klienta przy logowaniu?
O ile na laptopa to mamy kosmos w nowym kliencie to na komórkę lepsze dla mnie funkcjonalności ma stary :)

Awatar użytkownika
Kobu
Posty: 59
Rejestracja: 19 paź 2015 14:53

Re: Oficjalny klient - skargi wnioski zazalenia

Post autor: Kobu » 18 wrz 2016 10:24

Villon pisze:Jeśli chodzi o laptopa to klient jest świetny i dla mnie idealny.

Oglądałem inne tematy i zastanawiałem się przyszłości nad przesiadka na jakiś kombajn...ale nie muszę. Tu mam wszystko :)
Fajnie działa, ładnie wygląda i strona startowa z nawiązaniem do przeszłości.

Jeśli chodzi o telefon to tu niestety brakuje mi mapki. To co miał stary klient to było niezbędne dla mnie: róża wiatrów dla poruszania i mapka.
Tu niestety tego nie jestem w stanie wyświetlić. Róża wiatrów jest ale niema mapki jednocześnie. Czy jest możliwość opcjonalnego wyboru klienta przy logowaniu?
O ile na laptopa to mamy kosmos w nowym kliencie to na komórkę lepsze dla mnie funkcjonalności ma stary :)
Na szybkiego mozesz zrobic tak: zmien chroma w telefonie na opcje "klient dla komputera czy jakos tak" i przeladuj. Bedzie mniejszy ale caly obejmie.
Mi starcza.

Awatar użytkownika
Adrasteja
Posty: 25
Rejestracja: 12 gru 2014 22:22

Re: Oficjalny klient - skargi wnioski zazalenia

Post autor: Adrasteja » 18 wrz 2016 14:35

Nie mogę zobaczyć starszych logów. Nie mam przycisku z logami przy polu, gdzie się wpisuje w komendy (zamiast trzech opcji, są teraz dwie). Jeszcze dwa dni temu było dobrze :cry:
"Patrzajcież, jaki to mądry i jaki miły pomidorek..."

Awatar użytkownika
Rafgart
Posty: 952
Rejestracja: 09 lut 2009 10:10

Re: Oficjalny klient - skargi wnioski zazalenia

Post autor: Rafgart » 18 wrz 2016 14:38

Pewnie sie ukrylo, klinij na przycisk najbardziej z prawej.

Awatar użytkownika
Adrasteja
Posty: 25
Rejestracja: 12 gru 2014 22:22

Re: Oficjalny klient - skargi wnioski zazalenia

Post autor: Adrasteja » 18 wrz 2016 14:55

Rafgart pisze:Pewnie sie ukrylo, klinij na przycisk najbardziej z prawej.
Klikam, ale nic to nie dało :cry:
"Patrzajcież, jaki to mądry i jaki miły pomidorek..."

Awatar użytkownika
Rafgart
Posty: 952
Rejestracja: 09 lut 2009 10:10

Re: Oficjalny klient - skargi wnioski zazalenia

Post autor: Rafgart » 18 wrz 2016 14:58

Jak klikasz, to powinno sie rozwinac menu, gdzie bedzie przycisk do logow.
Jesli nie ma, to wklej zrzut ekranu.

Awatar użytkownika
Adrasteja
Posty: 25
Rejestracja: 12 gru 2014 22:22

Re: Oficjalny klient - skargi wnioski zazalenia

Post autor: Adrasteja » 18 wrz 2016 15:06

Rafgart pisze:Jak klikasz, to powinno sie rozwinac menu, gdzie bedzie przycisk do logow.
Jesli nie ma, to wklej zrzut ekranu.
Obrazek
"Patrzajcież, jaki to mądry i jaki miły pomidorek..."

Awatar użytkownika
Rafgart
Posty: 952
Rejestracja: 09 lut 2009 10:10

Re: Oficjalny klient - skargi wnioski zazalenia

Post autor: Rafgart » 18 wrz 2016 15:27

Interesuje mnie menu rozwijane jak klikniesz na ten przycisk z tickiem na prawo od przycisku okna pomocniczego.

Rafhard
Posty: 74
Rejestracja: 07 wrz 2016 00:58

Re: Oficjalny klient - skargi wnioski zazalenia

Post autor: Rafhard » 18 wrz 2016 17:41

Ja mam problem z logami. Nie mogę ich zapisać (używam przeglądarki Google Chrome).

http://wstaw.org/m/2016/09/18/Error-log.png

Poza tym zastanawiam się, czy to normalne, że przycina mi się co jakiś czas oficjalny klient na parę sekund sam z siebie albo w trakcie przeskakiwania na inne okno np. forum Arkadii. Da się to jakoś naprawić (są jakieś specjalne sterowniki do Javy albo program, który by to korygował, czy też to wina przeglądarki)?

ODPOWIEDZ