Pozostałe pytania
Pozostałe pytania
Mam pytanie, jak dostac sie do krasnoludzkiej twierdzy Craag Ros. Jest tam niby jakas korba ale zadne komendy na nia nie dzialaja. Zapukaj w brame oczywiscie nie dziala
Re: Pytanie
Można się tam dostać jedynie za dnia.
Nie znalazłam swojego problemu w tytułach pozostałych wątków, więc - co mi tam! - uczynię z niniejszego "Wszelkie pytania pozostałe", żeby nie zakładać znowu kolejnego i nie rozdrabniać działu na drobne.
Chciałabym od jakiejś dobrej duszy się dowiedzieć jak przeczytać ten napis - dla ułatwienia dodam, że "przeczytaj", "czytaj", "ob", "recytuj" i różne, wymyślone z nudów i desperacji wariacje nie zadziałały.Niezbyt rowno do siebie przyszyte platy duzych zdobionych skor tworza podrozna sakwe.
Pozbawiona jest wszelakich ozdob, naszywek czy innych dodatkow. Na spodzie sakwy
przymocowany jest kawalek miedzi, na ktorym wyryty jest jakis napis. Sakwa w kilku
miejscach ma niewielkie zadrapania.
Ulf pisze:Witaj Tuńczyku!
ps wiedziałaś, że Tuńczyk - to po łacinie 'Przyjaciel Żółwia' (Tuń - przyjaciel, Czyk - żółwia)?
Rork pisze:“ Tuńczyk ma 14% białka! masa po nim przyrasta szybciej niż populacja cyganów na Słowacji! ”
Powinna dzialac komenda ?sakwa.
Re: Pozostałe pytania
Zgłosiłam jako błąd, a na razie dziękuję za powyższą odpowiedź.?sakwa
Nie ma pomocy do zamknietej pakownej zdobionej sakwy.
Ulf pisze:Witaj Tuńczyku!
ps wiedziałaś, że Tuńczyk - to po łacinie 'Przyjaciel Żółwia' (Tuń - przyjaciel, Czyk - żółwia)?
Rork pisze:“ Tuńczyk ma 14% białka! masa po nim przyrasta szybciej niż populacja cyganów na Słowacji! ”
Po przelogowaniu błąd powinien być naprawiony - tzn. w przypadku twojej sakwy nie powinien być widoczny fragment opisu o napisie, bo twoja sakwa nie posiada inskrypcji.
Do kontaktów z czarodziejami służy komenda ‚zglos’ (błąd/pomysl/mg).
A tak w ogóle jeśli już przy sakwach jesteśmy, to czy nie da się dodawać "dodatków" u osoby, u której się wyrabia torby, plecaki itp.?
Bo jak pisałem tam u niej (tej osoby) że ma być ciemna, pakowna, itd. i dochodziłem do dodatków (paski, kieszonki, herb itd.) to żadna wpisywana komenda nie działała.
Zgłoszę jeszcze jak będę na miejscu, ale wydaje mi się że już to robiłem.
Bo jak pisałem tam u niej (tej osoby) że ma być ciemna, pakowna, itd. i dochodziłem do dodatków (paski, kieszonki, herb itd.) to żadna wpisywana komenda nie działała.
Zgłoszę jeszcze jak będę na miejscu, ale wydaje mi się że już to robiłem.
Nie zgłaszałeś tam błędu tą postacią.
Do kontaktów z czarodziejami służy komenda ‚zglos’ (błąd/pomysl/mg).
Ta postać istnieje po raz drugi, może to o to chodzi Zurwenie? Poprzednia jest skasowana.