Rozwój postaci
Re: Rozwój postaci
Czy istnieje mozliwosc wyliczenie ile doswiadczenia bym stracila rozkladajac na nowo cechy?
Na poziomie okolo b.dosw z bojowymi 7/10 a pozostale 5/10 gdybym na przyklad postanowila zmienic zawod na niebojowy i zainswestowac w inteligencje?
Na poziomie okolo b.dosw z bojowymi 7/10 a pozostale 5/10 gdybym na przyklad postanowila zmienic zawod na niebojowy i zainswestowac w inteligencje?
Możesz sprawdzić jak będą cechy wyglądały po ponownym rozłożeniu doświadczenia na probe. Tylko nie potwierdzaj drugi raz bo wtedy zmiana się dokona faktycznie.
Mowisz do posiwialego wiekowego kruka w Khazalidzie: Co poradzisz jak nic nie uradzisz.
Posiwialy wiekowy kruk kracze w Khazalidzie: Niiic.
Posiwialy wiekowy kruk kracze w Khazalidzie: Niiic.
A dziekuje. Tylko jedna podceche bym stracila w tym przypadku.Możesz sprawdzić jak będą cechy wyglądały po ponownym rozłożeniu doświadczenia na probe. Tylko nie potwierdzaj drugi raz bo wtedy zmiana się dokona faktycznie.
Czy jeśli nabiję już pełny staż dostępny dla niezgildiowanego GPka w zawodzie A, to czy biorąc zawód B, a następnie wracając do zawodu A, będę miał dostęp do wszystkich wystażowanych wcześniej umów czy muszę idlować od początku?
Będziesz miał dostęp do wszystkich umów. Tyle że będzie znowu musiał je wytrenować za monetki.
witam, jak pozbyc sie pchel? i jak expic po szczurach? juz mam wszystko wytrenowane na maxa i szczury nic mi nie daja, nie wiem gdzie dalej? Pomozecie?
Pchel pozbedziesz sie ziolami, ale nie wiem dokladnie ktorymi. Podpytaj na arce.
Zeby pociagnac dalej expa musisz wybrac sobie zawod i go wytrenowac. Bierz cos z tarcza. Na wiki jest opis. Do expa na niskim lvlu polecam gobliny pod nuln.
Zeby pociagnac dalej expa musisz wybrac sobie zawod i go wytrenowac. Bierz cos z tarcza. Na wiki jest opis. Do expa na niskim lvlu polecam gobliny pod nuln.
W oczekiwaniu na TE święta.
a gdzie zanalezc te gobliny? I gdzie wybrac zawod?
Gobliny w lesie sa kolo wioski wittenhausen na poludnie od nuln. Jesli nie masz mapy to sobie zainstaluj skrypty mudletowe ktore sa do wyszukania na forum.
Przegladasz na wikipedii, a pozniej szukasz trenera ktory ci pasuje i tam "rozpoczynasz trening w zawodzie"
Rozpoczecie treningow kosztuje 250 zlotych monet.
Przegladasz na wikipedii, a pozniej szukasz trenera ktory ci pasuje i tam "rozpoczynasz trening w zawodzie"
Rozpoczecie treningow kosztuje 250 zlotych monet.
W oczekiwaniu na TE święta.
Faustyna, najlepiej wejdz od razu tutaj:https://discord.gg/rbnGhBM4 znajdziesz tu duzo informacji i uzyskasz szybkie odpowiedzi na swoje pytania.
Powodzenia w grze!