dokladnie, to tableciarze niszcza te greEthel pisze: ↑19 paź 2023 20:08Jesli masz loga z timestampami i nadal podejrzewasz, ze ktos oszukuje, polecam zglosic do mg, a nie plakac na forum.Thalon pisze: ↑19 paź 2023 13:38 Wchodze na lokacje i w ulamku sekundy jestem zaatakowany, wskazany jako cel i przedstawiony.
Gritta w tym samym ulamku sekundy atakuje wskazany cel.
Kierowcy f1 maja testy na refleks i sa naprawde swietni.
Jestem pod wrazeniem.
Z podziwu nie moge wyjsc, ze Was bawi taka gra.
A teraz pomysl dla wizow.
Moze juz najwyzsza pora wprowadzic mozliwosc gry w Arkadie, tylko na oficjalnym kliencie?
No chyba, ze na nim tez mozna robic takie sztuczki...nie wiem nie znam sie.
Z drugiej strony - jesli nie idloexpisz, tylko grasz skupiony, wpadasz na teren wroga i trzymasz lape na bindzie (zwlaszcza jesli grasz tak dzien w dzien, od lat), to wcisniecie tego guzika w ulamku sekundy naprawde nie jest jakims nadludzkim wyczynem.
Plus - ten sam guzik masz w ogolnodostepnych skryptach w mudlecie, wiec o co ten placz?
Drobne pomysly
Re: Drobne pomysly
Ja nie mam tabletu, a gram wlasciwie jak bot. Czasem ktos przyjdzie podniesc cisnienie, ale zazwyczaj to spokoj.
Thalon ty masz z porownania wyzszy lvl od mojego. Naprawde jak dobije te 100000 szkieletow bede tak bardzo zgorzknialy jak ty? Chociaz chyba juz tez mi sie zaczyna...
Thalon ty masz z porownania wyzszy lvl od mojego. Naprawde jak dobije te 100000 szkieletow bede tak bardzo zgorzknialy jak ty? Chociaz chyba juz tez mi sie zaczyna...
W oczekiwaniu na TE święta.
Trzeba byc wdziecznym za obecny swiat, bo zawsze moze byc gorzej...
Z prochu czlowiek powstal i w proch sie obroci... Wiec nie ma co zbytnio wnikac...
Z prochu czlowiek powstal i w proch sie obroci... Wiec nie ma co zbytnio wnikac...
W sumie problem 'czasu na nieznaka' sprowadziliście na jakieś swoje problemy egzystencjalne ;>
Endless learning the basics...
Wypraszam sobie. Gritta nigdy by czegoś takiego nie zrobiła. Zabiła Pana Thalona tylko raz, w 'honorowym' pojedynku wynikającym z wielokrotnego obrażania kobiet w Osadzie z jego strony. I starczy.
Zgłaszam pomysł, żeby zamknąć to forum. Od dawna nie służy niczemu konstruktywnemu, jedynie płaczom w nieodpowiednich miejscach.
Zgłaszam pomysł, żeby zamknąć to forum. Od dawna nie służy niczemu konstruktywnemu, jedynie płaczom w nieodpowiednich miejscach.
Kod: Zaznacz cały
Szczypiesz pieszczotliwie czterdziestego drugiego chochlika czarodzieja w policzek.
Szepczesz zlowieszczo: Titititi!
Moj blad. przepraszam.
Emocje
Emocje
W sumie, zeby ukrocic te wszystkie alliasy:
zabij xxx
przedstaw xxx
To moze niech WSZYSCY sie znaja z imienia, dodatkowo w komendzie "kto" zrobic porzadek taki ze zawsze sie pokazuje jak obecne "kto sk"
A zeby znac titla osoby ta osoba musi ci sie przedstawic.
Nie bylo, by pomylek
zabij xxx
przedstaw xxx
To moze niech WSZYSCY sie znaja z imienia, dodatkowo w komendzie "kto" zrobic porzadek taki ze zawsze sie pokazuje jak obecne "kto sk"
A zeby znac titla osoby ta osoba musi ci sie przedstawic.
Nie bylo, by pomylek
Skasowac wszystkie secondy.
Jeden gracz, jedna postac.
AAAle by sie wyludnilo
Jeden gracz, jedna postac.
AAAle by sie wyludnilo
Czemu spamujesz? Nie zauważyłem, żebym zaśmiecał tak istotne dla muda tematy jak 'podziękowania dla graczy' 'dedykacje muzyczne' i inne, w których osoby twojego pokroju brylują.Gritta pisze: ↑20 paź 2023 12:51 Wypraszam sobie. Gritta nigdy by czegoś takiego nie zrobiła. Zabiła Pana Thalona tylko raz, w 'honorowym' pojedynku wynikającym z wielokrotnego obrażania kobiet w Osadzie z jego strony. I starczy.
Endless learning the basics...
Jakby można było zasugerować dwie połączone z sobą nowe emocje.
Wyciągnij rękę i uściśnij rękę <jak>
mogłoby wówczas wyświetlać np. "podajesz dlon <xxx>" lub "ściskasz rękę na znak zgody"
Wyciągnij rękę i uściśnij rękę <jak>
mogłoby wówczas wyświetlać np. "podajesz dlon <xxx>" lub "ściskasz rękę na znak zgody"
Tak to ja jestem ten typ co wszystko krytykuje, a sam nie ruszy dupy.