p.s.
niedlugo sie dowiem ze ogr mentalista z zawodem tragarza bedzie wszystko i wszystkich widzial ba... nawet przyszlosc

Nie doluj ludzi bo niektórzy są w szczytowej formie właśnieYergo pisze:Jo, zaloz sobie gnomika, zrob bdoswa w tydzien, zmaksuj zawod na wielce i powiedz, ze bylo latwo. A potem padnij prawem serii i sprobuj odexpic na maksach. Cud miod i orzeszki, mniam ;D Ale wtedy juz nie powiesz, ze wcale nie jest latwo bo ojc, no kto by sie przyzal do bledu?
GIT ... bo pare osob pisalo ze expienie partyzantem to istna katorga.Pier pisze:BTW b. dośwa się robi łatwo każdym zawodem.
No moze sie myle ale gp ma rozkazy na troche? A Ty sobie sprawdz na ile masz. Zaslony minimalnie powyzej gp? Jesli wg Ciebie trzy poziomy wyzej to minimalnie to ok niech bedzie minimalnie. Pozatym mogles napisac krocej, ze masz hooyowy zawod i tyle, pewnie niedlugo zmieniszPier pisze: Morglum co Ty za brednie opowiadasz? Jakie zasłony? jakie rozkazy? partyzant? No nie ma jak to ściema, która tak łatwo zdemaskować, litości...
Chyba muszę poszukać trenera GPMorglum pisze: No moze sie myle ale gp ma rozkazy na troche? A Ty sobie sprawdz na ile masz.
o.0 Trzy poziomy w sensie trzy treningi, czy trzy poziomy umiejętności? Odnoszę wrażenie, że nie mamy tego samego zawodu, choć ja robiłem już jakiś czas temu i nie mam obecnie dostępu do treneraMorglum pisze: Zaslony minimalnie powyzej gp? Jesli wg Ciebie trzy poziomy wyzej to minimalnie to ok niech bedzie minimalnie.
To zacytuje Cie jeszcze raz. I teraz powiedz mi jezeli latwo robi sie b doswa kazdym zawodem to jaki problem jest zrobic wielce kazdym zawodem ?Pier pisze:BTW b. dośwa się robi łatwo każdym zawodem.
Nie chrzanPier pisze:Gniot, to co dla mnie jest łatwo dla Ciebie pewnie jest magicznie trudno.
Pograj partyzantem a zweryfikujesz ocene magiczności realiów.
20 minut na postep od nieznakow do niebotow czy expo sie skonczylo po pierwszym postepie? bo to tez sa dosc wazne kwestie, ja robilem na doswie postepy w 5 minut ale potem nie bylo czego bic i czekalm 30-40 min na respGniot pisze:
Yergo wymienia legioniste w grupie slabego expa - 20 minut rekord 18 na legioniscie w solo expie to jest slabo ? Hrhr Nozownik tez nie ta grupa.