Komentarze do Pytan
Re: Komentarze do Pytan
Ja tez zostawil bym jak jest. Jedyne co tu mozna zrobic to dodac mgly/sniezyce/przepascie w cukierkowym Ishtar.
"Każda mutacja musi mieć czas rozwoju. Najpierw jest taki mutant, taki mutant... A później taki duży mutant"- A.Kwasniewski
Buluar:
Zapominasz, ze w domenie Imperium jest troszke wiecej gor niz te w ktorych siedzibe maja gildie. I pal juz licho te opisane przeze mnie glupie zgony (nie, nie padlem nigdy w ten sposob i nie dlatego pisalem moje pytanie). Zgon to zgon, zdarzaja sie czy to przez pad lacza czy to przez mgle czy to przez inne byle co. Po prostu za przeproszeniem kurwica mnie bierze, gdy idac przez gory nagle okazuje sie ze 30-40 minut czasu rlowego musze stac na jednej lokacji w gorach. Lognalem sie na 2 godziny, a 1/4 tego czasu spedzilem na idlu i czytaniu ksiazki. No super. I prosze mi nie pieprzyc o realizmie. Bo arka to przede wszystkim powinna byc grywalnosc, nie realizm. Jakbyscie chcieli realizmu, to by wasze postacie ginely od co drugiego ciosu, bo wdalo sie zakazenie, nie moglibyscie schowac halabardy do plecaka itp.
Zapominasz, ze w domenie Imperium jest troszke wiecej gor niz te w ktorych siedzibe maja gildie. I pal juz licho te opisane przeze mnie glupie zgony (nie, nie padlem nigdy w ten sposob i nie dlatego pisalem moje pytanie). Zgon to zgon, zdarzaja sie czy to przez pad lacza czy to przez mgle czy to przez inne byle co. Po prostu za przeproszeniem kurwica mnie bierze, gdy idac przez gory nagle okazuje sie ze 30-40 minut czasu rlowego musze stac na jednej lokacji w gorach. Lognalem sie na 2 godziny, a 1/4 tego czasu spedzilem na idlu i czytaniu ksiazki. No super. I prosze mi nie pieprzyc o realizmie. Bo arka to przede wszystkim powinna byc grywalnosc, nie realizm. Jakbyscie chcieli realizmu, to by wasze postacie ginely od co drugiego ciosu, bo wdalo sie zakazenie, nie moglibyscie schowac halabardy do plecaka itp.
Osoby, które twierdzą że są w stanie wyczuć lub zauważyć zbliżającą się w Górach mgłę czy śnieżycę powinny pracować dla Centrum Meteorologii. Nawet najstarsi górale wiedzą, że warunki w Górach zmieniają się tak gwałtownie i niespodziewanie, że nie sposób ich przewidzieć.
PS. Droga przez Góry jest tylko jedną z opcji i nie ma problemu by ją ominąć jeżeli chce się dotrzeć do celu.
PS. Droga przez Góry jest tylko jedną z opcji i nie ma problemu by ją ominąć jeżeli chce się dotrzeć do celu.
Vaxon Gernstein
Chcesz mi powiedziec ze ja niepotrxzebnie do tego calegop Drachen sie pcham gorami?
Czemu dopiero teraz mi to mowisz!

Vaxon: nie da sie dojsc np. do Drachenfels, do pajakow, do kamiennych trolli (tych z opalem) inaczej niz przez gory. Nie wspominam juz chocby o Karak Kadrin. Albo nie znasz domeny w ktorej wizujesz, albo celowo podajesz nieprawdziwe informacje.
Wyprawa do drachen majac 2 godziny na gre... a to save gdzies tam robisz ? 

2011.04.01
Gniot Adiutant Kapitana Kompanii Gryfa, Walczacy z Wiatrakami, Miecznik z
Paweza, Naczelny Madrala Arkadii, Ogr o Elfich Uszach, Elf o Ogrzym
Rozumku, Zastepca Szefa Muminkow z Obozu Najemnikow, Arcydzielo
Sztuki Cukierniczej
Sztuki Cukierniczej
Wyobraz sobie, ze nie zawsze tam sie chodzi po to zeby zabic Konstanta. Mozna na przyklad zarobic troche kasy, zdobyc sprzet z pewnych npcow, wyjac magika, zrobic questa(a nawet dwa), czy po prostu pozwiedzac. I tak, da sie to zalatwic w 2 godziny. Po raz kolejny Gniot popisujesz sie swoja ignorancja, moze naprawde nie pisz o rzeczach o ktorych niewiele wiesz. Idz najpierw do tego zamku, obadaj co i jak a potem pisz?
wyjscie z Tilki, dotarcie do Drachen (jak nie musze czekac calej nocy w gorach) zalatwienie tam tego co chce i powrot do kamienicy zajmuje mi jakies połtorej godzinki. Trzeba wiedziec tylko po co sie idzie

2011.04.01
Sztuki Cukierniczej
Sztuki Cukierniczej
Pewnie masa osob zgodzi sie z toba, tak samo jak masa zgodzi sie ze mna. Co nie zmienia faktu, ze nie majac zadnych rozsadnych argumentow (w przeciwienstwie do np. Buluara) probujesz czepiac sie kazdego slowa, ktore napisze (jak w tej notce o drachen), przy okazji pokazujac swoja totalna niewiedze w temacie o ktorych chcesz dyskutowac. Twoje w zamierzeniu przesmiewcze notki osmieszaja jedynie ciebie, wiec moze daj juz sobie spokoj z ich pisaniem.