Porady dla graczy.

Forum wieści z Arkadii.
Hunrim

Re: Porady dla graczy.

Post autor: Hunrim »

Braxis pisze:Witajcie, robie zadanie z fotanna i musze dostac sie do Gory Carbon. Zszedlem do doliny Aen'Hrelan ale moja postac nie widzi tam kierunkow ani nic podobnego i kompletnie nie wiem gdzie mam isc. Wytlumaczy ktos jak sie tam dostac?

Skorzystaj z mapy na arkadia.rpg.pl , jest wyrysowana prosta droga, na której się nie zgubisz, trzymaj się jej, a nie będziesz miał problemu z dotarciem.
Braxis

Post autor: Braxis »

Dlaczego gdy wpisuje komende "ob sciany" w kanalach novigradu, to nie ma zadnej sciany ze swiezym tynkiem? sa albo poobijane sciany albo pokryte niewiadomo czym... Pewien krasnolud rowniez mial taki sam problem co ja :/
Hunrim

Albo masz zbyt niską spostrzegawczość, albo robisz zadanie w niewłaściwej kolejności lub chcesz przeskoczyć jedną czynność robiąc ją za szybko. Nie martw się, ja też kiedyś dawno, jak podchodziłem do tego zadania, to miałem problem ze znalezieniem tej ściany, ale właśnie chodziło o jakiś drobiazg. Njlepiej przed wykonywaniem zadań, nie licząć tych najprostszych, wytrenować maksymalnie spostrzegawczość , bo w wielu miejscach się przydaje, zresztą nie tylko przy zadaniach. Najwyżej spostrzegawczość wytrenujesz w Val'Kare.
Braxis

Wszystko robie na pewno po kolei, wiec zapewne masz racje, bo moja spostrzegawczosc nie jest zbyt wysoka. :) Jeszcze mam jedno pytanie. Juz raz podchodzilem do tego zadania lecz ledwo co zaczalem a musialem isc z komputera. Wchodze na Arkadie nastepnego dnia, patrze kontraktu nie mam, ide na poczte do Piany, patrze a na ziemi lezy moj kontrakt. Fakt, ostatni raz rozlaczalem sie wlasnie tam, lecz myslalem ze kontrakt zostanie w moim ekwipunku :/
+ Gdy zamowie cos u kowala po jakim czasie najpozniej moge to odebrac?
Hunrim

Wylogowanie resetuje zadania, odkładasz też przedmioty związane z zadaniami. Jeżeli się wylogujesz każdego questa musisz robić od samego początku.
Braxis

No to bieda :P Da sie opuscic arkadie, ale zeby nas nie wylogowalo? Np medytacja cos da?
Hunrim

Nie ma takiej możliwości.
Braxis

No to ekstra :D Cala wyprawa i rozkminianie o co chodzi z tym Mahakamem do kitu :D Przynajmniej teraz zrobie szybciej, ale najpierw ta spostrzegawczosc :///
+A jak znajde ten kontrakt to i tak sie anuluje? :P
Hunrim

Nieważne czy znajdziesz. Dotyczy to każdego zadania.
Aru

Post autor: Aru »

To jest jakiś działający kuśnierz w Ishtar?
Zablokowany