Saggiga: Mam niejasne wrazenie, ze zywisz jakas uraze do dowodztwa OHM!
Mahzar: Prawdopodobienstwo szybkiego przyjecia na Twoim poziomie poznania Arkadii (z tego co moge zaobserwowac na forum) nie jest raczej zbyt wysokie. Ale nie zaszkodzi sprobowac i dowiedziec sie, jakie wymagania wypada najpierw spelnic.
Kagain pisze:Założę się, że szukają kogoś kto w ogóle wie gdzie jest ich gildia.
Czuje pewien atak na moją osobę ale odpowiem tak: nigdzie na MUDzie nie mogłem znaleźć tej informacji, przeszukałem biblioteki w mieście pod Carbon, nie znalazłem ani jednej informacji. A trochę idiotycznie by wyglądało jakby osoba która podaje się za mieszkańca Mahakamu pytała się przechodniów gdzie jest siedziba OHM, co?
Willy pisze:I potrafi szybko wklepywać komendy wczuwając się w postać.
Zdanie miało brzmieć: "[...] kogoś kto bardzo szybko potrafi klepać komendy zabij[..]" Uciekł mi ten wyraz.
niektorzy lubia z miejsca na gleboka wode... albo sie nauczy plywac albo utonie...
2011.04.01
Gniot Adiutant Kapitana Kompanii Gryfa, Walczacy z Wiatrakami, Miecznik z
Paweza, Naczelny Madrala Arkadii, Ogr o Elfich Uszach, Elf o Ogrzym
Rozumku, Zastepca Szefa Muminkow z Obozu Najemnikow, Arcydzielo
Sztuki Cukierniczej
Nie, to znaczy, ze zanim nie pozna swiata choc troche to nie powinnien sie starac do gildii zadnej.
Dlaczego?
Poniewaz moze sie okazac ze wcale a wcale mu ta gildia nie pasuje rpgowo.
Poniewaz poczatki w tej grze, zwiazane z odkrywaniem sekrecikow potrafia dostarczyc naprawde wiele radosci, wiec po co ten okres na sile skracac.
itd, itp..