Dziwna sytuacja

Archiwum zamkniętych tematów.
Bors

Re: Dziwna sytuacja

Post autor: Bors »

W Siedliszczu jest prawie 50-ciu mieszkańców. Komu chcecie wmówić że tylko 30% z nich to Berki i ich secie? Fakt zapomniałem jeszcze o różnej maści znajomkach przyjmowanych od ręki na mieszkańców i po 2 tyg. do załóg.
Tulacz:: Wywaliłeś tylko Rifa mimo że się nie zalogował i że go nie było tak samo jak np Aden. Jednak on pozostał bo wiadomo czyim jest seciem... Czy może była jakaś inna różnica?
Nadmiernym krasomówstwem nie pokryjesz tego iż konkretne rzeczy zostały zrobione po świńsku...
Ostatnio zmieniony 27 maja 2009 19:42 przez Bors, łącznie zmieniany 1 raz.
Awatar użytkownika
Vinseth

Post autor: Vinseth »

Bors pisze: Nadmiernym krasomówstwem nie pokryjesz tego iż konkretne rzeczy zostały zrobione po świńsku...
Np. kupienie statku bez uzgodnienia tego z reszta kapitanów?
"Ten, który śmierci śmieje się w twarz..."
Bors

Post autor: Bors »

Wskaż mi gdzie jest napisane iż trzeba mieć takową zgodę. Zasady siedliszcza pozwalają na co pozwalają i z nich skorzystałem.
Awatar użytkownika
Vinseth

W bardzo brzydki sposób za co kapitanowie cie ukarali.

Pewna cześć korsarzy była za tym byś miał ten statek, inni byli przeciw, a jeszcze inni mówili, że źle załatwiłeś sprawę.
Gdybyś zrobił to w inny sposób podejrzewam, że miałbyś ten statek dalej, ale nie naprostowałeś sprawy.
Ja byłem jak najbardziej za tym, byś miał statek bo rzeczywiście w tym okresie grałeś dość aktywnie wraz z jednym załogantem i rzeszą rekrutów bądź kandydatów na rekrutów, ale niestety wolałeś postawić sprawę twardo "Przecież nic mi nie zrobią" no to masz.
A ten wątek... no szkoda gadać.
Ostatnio zmieniony 27 maja 2009 19:08 przez Vinseth, łącznie zmieniany 1 raz.
Awatar użytkownika
Ovidus

Post autor: Ovidus »

Skoro go przyjeli w siedliszcza to chyba przyjeli tez ze moze kupic statek skoro zadnych ograniczen kodowych nie ma. Podoba mi sie okreslenie "rozebrania statku" jako rozpierniczenia go podczas nie obecnosc graczy z miejscu w ktorym wiekszosc "berkow" obiecalo sobie tego nie robic. Zdeka chamskie i godne "berkow" :) Pozdrawiam. Nie bede wiecej zasmiecal tego tematu :)
"Nie ma nic pewniejszego w świecie od błyszczącego złota i zdrady elfów."
Awatar użytkownika
Vinseth

Ovidus pisze:Skoro go przyjeli w siedliszcza to chyba przyjeli tez ze moze kupic statek skoro zadnych ograniczen kodowych nie ma. Podoba mi sie okreslenie "rozebrania statku" jako rozpierniczenia go podczas nie obecnosc graczy z miejscu w ktorym wiekszosc "berkow" obiecalo sobie tego nie robic. Zdeka chamskie i godne "berkow" :) Pozdrawiam. Nie bede wiecej zasmiecal tego tematu :)
No tak niech każdy kupi sobie statek, będzie 30 osobnych gildii i totalna samowolka.
Dajmy MC'kom 30 kaplic a co niech mają! Przecież kod można zmienić!

Że tak to brzydko nazwę "zwykłe Pierd***nie"
Awatar użytkownika
Seren

Post autor: Seren »

Może i ze mnie ignorant straszliwy, ale na stronę Wakahiko to zaglądam raz na kilka miesięcy i gdyby nie ten temat, to nic bym nie wiedziała.. zresztą, żeby mnie to obchodziło. Ale było po prostu napisać do Wakahiko swoją wersję, a tu widzisz.. każdy ma swój punkt widzenia i połowa Cię zakrzyczy twierdząc, że płaczesz.

Tułacz, notkę długą napisałeś, ale koniec końców nie widzę w niej wyjaśnienia co Bors takiego zrobił, żeście mu statek puścili z dymem - erpegowo co zrobił, no bo notka taka klimatyczna.. "Zostal posadzony o zdrade i spiskowanie przeciwko dobru Siedliszcza" niewiele mówi. Zabił bibliotekarza? Gwałcił mieszkanki Siedliszcza? Prał brudne ciuchy w Waszej studni?
Pytam tak pro forma, z dociekliwości i ciekawości, bo po żadnej stronie nie zamierzam się opowiadać.

A teraz się Korsarze będą na forum kłócili, widać teraz to na nich przyszła pora. Przynajmniej niektórzy potrafią się obyć bez wyciągania brudów przed publikę, pocieszające. Trzeba brać przykład :D
There must be some way out of here, said the joker to the thief
There's too much confusion, I can't get no relief
No reason to get excited, the thief, he kindly spoke
There are many here among us who feel that life is but a joke
Awatar użytkownika
Ovidus

Na co MC tyle kaplic jak na jednej nawet obrony nie ma? Od kiedy to jest ograniczenie osob w gildi? Pomysl moze sam pierdolisz.
Awatar użytkownika
Vinseth

Ovidus: chyba źle mnie zrozumiałeś. No trudno
Awatar użytkownika
Ovidus

Vinseth pisze:Ovidus: chyba źle mnie zrozumiałeś. No trudno
Wlasnie, nie. Oni mieli prawo wyciagnac konsekwencje z jego postepowania ale nie w taki sposob. W ten sposob co zrobili tylko pokazali ze tak naprawde mozesz robic co zechcesz a oni i tak zrobia po swojemu, nawet kosztem wlasnych zasad. A rozwiazan bylo wiele...
Zablokowany