Pytaj tych z loren
Ja żadnego nie widziałam już dawno
G.
Urodziłam się po to, żeby umrzeć
Ale urodze się jeszcze raz i wytrwam tak do konca świata.
Bo ja jestem duchem wiecznego przeczenia,
Choć ronie łzy, choć gniewam sie...
Inaczej postąpić nie umiem.
Visborg pisze:A ceny robią się w miarę zrozumiałe, jeśli przyjmiemy do wiadomości że 1 złota korona to tak z grubsza 100 pln. Chociaż fakt 5pln za głowę bandyty pozostaje zabawnym skutkiem mechanizmu wyliczania nagród za morderców (czy nie są te ceny czasem zaniżone w stosunku do liczby monet będących w obiegu? może przydała by się jakaś rewaloryzacja listów gończych?).
Racja racja, tak sobie myślę, że to poprostu wzór na przeliczanie taki jest, jakby podnieść te niskie nagrody za głowę to te wysokie zrobiłyby się za wysokie. Wiadomo, że to nie jest wyliczane liniowo, ale pewnie jakiś super zacny wzór nie jest łatwo wymyśleć, więc niech lepiej zostanie tak jak jest
Smialy koscisty mezczyzna mowi: Uwazaj na siebie. Pelno tu naciagaczy.
Lagodny podmuch wiatru przynosi nieco swiezego powietrza.
Ulica Portowa.
Sa tutaj dwa widoczne wyjscia: polnoc i poludnie.
Kociooka ognistowlosa elfka, Mikul, Esten, Astrid, Gruer, Edemir i zamyslony mizerny mezczyzna.
Edemir, kociooka ognistowlosa elfka, Mikul, Esten, Astrid i Gruer podazaja na poludnie.
Cech Naciagaczy Novigradzkich Reprezentacja ;]
No i jakie skupisko - szesciu na raz! Ech ci naciagacze...
Nu Leśne lipsztyk lipsztyk...
Rozumiem, że podstawy był i żeby nie zabijać trzeba naprawdę się postarać, ale LE to w bilansach sie chyba nie sciga, a raczej dla RPGa gra, więc pasowałoby chociaż trzymać klasę...
Było wziąć do kółeczka w sypialni, kazać jakoś odpracować!