Porady dla graczy.
Re: Porady dla graczy.
Poszukaj rozmownej połelfki w okolicy podgrodzia Tretogoru i wyznaj jej winy swoich rodziców ;>.
I jeszcze jedno pytanie. Czy jako czlowiek, zmieniajacy rase bede mogl, bede mogl pozniej wziasc pochodzenie? I jak tak to jakie bede mogl wziasc, czlowieka, elfa?
Tu nie wiem, bo nie byłam jeszcze półelfem, ale z tego co się orientuje to zostaje Ci człowiek tak jakby (cechowe naliczanie też). Pochodzenie jak najbardziej tylko nie będziesz np. Dol Blathanna tylko Z Doliny Kwiatków.
Poprawcie jak się myle.
Poprawcie jak się myle.
Jak weźmiesz półelfa, to możesz wziąć takie pochodzenie, które nie sprawdza rasy. Czyli większość tak na oko. Jeśli byłeś elfem, to półelfem z Drakwaldu/Loren/Sinych nie zostaniesz. Jeśli miałeś wcześniej któreś z tych pochodzeń, to nie mam pojęcia, co się wtedy stanie. Jeśli byłeś człowiekiem, to chyba się nic nie zmieni - nie znam pochodzeniówki tylko dla ludzi. No chyba, że z Shekhal?
Witam!
Mam pytanie:
Czy Lombardzista z Tretogoru istnieje?
Jak rozumiem, sam Tretogor jest zamknięty, czyli Lombardzista musi być na podgrodziu ... lub w okolicach.
Z góry dzięki za odpowiedź
Mam pytanie:
Jak rozumiem, sam Tretogor jest zamknięty, czyli Lombardzista musi być na podgrodziu ... lub w okolicach.
Fitvael pisze:Witam!
Mam pytanie:
Jest w okolicach.
---------------------------------------------------------------------------
edit: Juz sobie poradzilem.
Ostatnio zmieniony 03 cze 2009 11:37 przez Siv, łącznie zmieniany 1 raz.
Czy jest jakis minimalny wiek, ktory postac musi osiagnac zeby dostac sie do gildii?
Nie wiek postaci, a raczej poziom doświadczenia i znajomość Arkadii raczej. O wiele większe szanse ma ktoś, to swoje przezyl niż ktoś, kto stawia pierwsze kroki. Niemniej sądzę, że ścisłe kryteria to sprawa indywidualna. Poznaj świat, poznaj członków stowarzyszenia, złóż staranne podanie, a jeśli zostaniesz przyjęty na kandydata, to już wszystko zależy od twoich umiejętności, jako gracza i tego, jak przypadniesz innym do gustu. 
Edit: re Eve - no proszę, to i ja się dzięki temu czegoś dowiedziałem.

Edit: re Eve - no proszę, to i ja się dzięki temu czegoś dowiedziałem.

Ostatnio zmieniony 03 cze 2009 13:05 przez Aphazel, łącznie zmieniany 1 raz.
Poza tym co wyżej kodowo trzeba mieć minimum jakiś wiek postaci. Wiem o 5 dniach, a czy obowiązuje we wszystkich Stowarzyszeniach od strony kodowej - nie wiem.
Temat był już wcześniej poruszany, zdaje się nawet na tym forum i wypowiadali się o tym różni gracze.
Temat był już wcześniej poruszany, zdaje się nawet na tym forum i wypowiadali się o tym różni gracze.