Zawody Elitarne [Ankieta]

Archiwum zamkniętych tematów.

Czy jestes za usunieciem zawodow elitarnych i zastapienie ich masowymi?

Tak, nie ma na nie miejsca
139
54%
Nie, powinny zostać
118
46%

Liczba głosów: 257

Moradin

Re: Zawody Elitarne [Ankieta]

Post autor: Moradin »

Ja tez sie troche dziwie.
Bo wydawalo mi sie ze bedziecie mieli conajmniej 93 glosy, bazujac na mojej malej liscie:

Edit: Usunieta tabelka, na podstawie notki Vorida.
Ostatnio zmieniony 30 kwie 2010 13:28 przez Moradin, łącznie zmieniany 2 razy.
Rennz
Kontakt:

Post autor: Rennz »

Nie wiem tylko co ta twoja magiczna lista ma wnieść do tematu.
Moradin

Niewiele, tyle tylko, ze spodziewalem sie conajmniej 93 glosow, a tabelka jest moim uzasadnieniem czemu akurat 93.
Ty Vaxon jestes strasznym oportunista, przez co dla mnie osobiscie, Twoje zale niewiele wnosza. Co strona to zale na przeciwnika.
Ostatnio zmieniony 30 kwie 2010 13:27 przez Moradin, łącznie zmieniany 1 raz.
Vorid

Post autor: Vorid »

Nie wyrazam zgody na publikowanie informacji o aktywnosci mojej postaci na publicznym forum.
Ostatnio zmieniony 30 kwie 2010 13:27 przez Vorid, łącznie zmieniany 1 raz.
Tabulariks
Kontakt:

Post autor: Tabulariks »

Proponuję odświeżyć trochę dyskusję: Propozycja rozdzielenia PvP i PvE.

Pozdrawiam, Tabi.
Zapraszam na Dropbox, serwis umożliwiający synchronizację i archiwizację plików oraz katalogów (2GB za free) oraz dostęp do nich z PC, Mac, iPhone i Android!
Po rejestracji zarówno ja jak i Ty otrzymamy dodatkowe miejsce na dane :).
Moradin

Vorid pisze:Nie wyrazam zgody na publikowanie informacji o aktywnosci mojej postaci na publicznym forum.
Dobrze.
Sasuke

Post autor: Sasuke »

Corben pisze: Generalnie wygląda to tak, że ile się założy sekondów, tyle ma się głosów w każdej ankiecie. Nie wiem, co za Sherlock to w ten sposób połączył z bazą graczy, że ankiety są podłączone pod postać, a nie konto, ale można uznać, że żadna ankieta robiona na tym forum była przekłamana.
Zakladajac ze myslisz co innego niz piszesz - zadna != kazda - i chodzilo o to, ze wyniki ankiet sa wg ciebie przeklamane. Ankiety na forum bywaja rozne - np dlaczego ankieta "Jaki masz zawod?" ma miec wedle twojego genijalnego zalozenia przeklamane wyniki? Sekondy jednej osoby moga posiadac rozne zawody, reszte sobie dopisz sam. Pozdro szerloku i myslicielu!
Awatar użytkownika
Sigard

Post autor: Sigard »

Sasuke pisze: Sekondy jednej osoby moga posiadac rozne zawody, reszte sobie dopisz sam.
Znaczy sie taka osoba ma rozszczepienie osobowosci i glosuje roznie w ankiecie w zaleznosci od tego ktory z sekondow bierze gore? :D
Sasuke pisze: Pozdro szerloku i myslicielu!
Grethard

Post autor: Grethard »

Hmm..dużo spamu napisano, popluto poobrazano ponarzekano :) Ciekawe czy ktokolwiek z Czarodziei to wszystko przeczytał :lol: Dobra...
a teraz trzeba powrócić do szarej rzeczywistości - problem jednak nie rozwiąże się sam bo liczenie na to że gracze z elitek wymrą hmm nio to raczej pobożne życzenia - ludzie przecież w elitarkach są to często postacie z wieloletnim stażem :)

pzdr

Grethard

ps. Ogólnie ciekawa dyskusja tak patrząc z punktu psychologii i socjologi ludzkiej tia tia ... byłoby co analizować emocje ludzkie , przywyczjanie do dobrego sposób obrony użyte argumenty sposoby wpływu na publikę odbiorców, używane pozytywnych oraz negatywnych emocji itp itd ;) przypadki co poniektóre przypominają te z PZP - poradni zdrowia psychicznego :roll:
Awatar użytkownika
Eve

Post autor: Eve »

Grethard pisze:a teraz trzeba powrócić do szarej rzeczywistości - problem jednak nie rozwiąże się sam bo liczenie na to że gracze z elitek wymrą hmm nio to raczej pobożne życzenia - ludzie przecież w elitarkach są to często postacie z wieloletnim stażem :)
Nie sądze, żeby to było tylko pobożne życzenie bo np. m.in. ja pisałam, że same wymrą skoro są już zamknięte i nie mogą przyjmować nowych, a ja akurat jestem przeciwko ich wymieraniu;> Poprostu, odwołując się do tej "szarej rzeczywistości" latek nie ubywa i z biegiem czasu człowiek ma lepsze zajęcia niż granie 16h/dobę. Nawet czasem nie ma się czasu lognąc codziennie (jak to możliwe, oj jak!). I pewnie do końca Arkadii kilka osób z tych elitarek będzie się jeszcze logować:) co zapewne będzie nadal wielką tragedią. Tak czy inaczej jak zasłyszałam na ostatnio oglądanym filmiku o wampirach marnej klasy - Nie masz świeżej krwi, niezyjesz.
Zablokowany