Pocztylion działający w jednym rejonie to d... a nie pocztylion. Żeby efektywnie na paczkach zarabiać trzeba mieć najwyższą reputację w 2-3 rejonach. I jak choć w jednym zablokują to efektywność drastycznie spada.Zornok pisze:Co do ziół to i owszem regeneracja many chwilkę zajmuje, ale paczki? Zmieniasz "domenę" paczkową i tyle.... Coś mi się wydaje, że to ograniczenie powstało właśnie po to, żeby pocztylioni z prawdziwego zdarzenia nie ograniczali się do jednego systemu pocztowego, ale znali jednak trochę więcej enpecy, do których dotarczają paczki
Porady dla graczy.
Re: Porady dla graczy.
Em, tak.. ja niestety motorów nie sprowadzam, ale za to zastanawiam się jak funkcjonuje na Arce kompas... Sprawdzam północ... i e, że tak powiem kaszanka, bo co z tym dalej, to nie wiadomo.
Help?
Help?
ॐ solidity is only a mirage
Ninaeth: Po sprawdzeniu północy na kompasie postać zawsze pójdzie w dobrym kierunku. Po przejsciu na lokacje sprawdzasz znowu i tak w koło macieja aż dojdziesz 

Kurczaczki Balwurku, sprawdzałeś czy to działa w tym konkretnym miejscu?
Bo za nic mi nie szło
Może to kwestia magii miejsca 
[edit]
Ale to już tutaj nieważne, niech sie mud odblokuje to kogoś tam poproszę, żeby mi pokazał. Myślałam zwyczajnie, że jakichś komend mi brakuje.
Dzięki
Bo za nic mi nie szło

[edit]
Ale to już tutaj nieważne, niech sie mud odblokuje to kogoś tam poproszę, żeby mi pokazał. Myślałam zwyczajnie, że jakichś komend mi brakuje.
Dzięki

W tamtym miejscu dziala. Bylem, sprawdziłem i doszedłem 

Ostatnio zmieniony 20 sie 2010 23:37 przez Balwur, łącznie zmieniany 1 raz.
Humpf?
Ostatnio zmieniony 20 sie 2010 23:44 przez Aphazel, łącznie zmieniany 1 raz.
Ale gafe strzelilem
Dzieki Aphazel.
Biegamy i nie mamy gadu, bo to klimat gry psuje

Biegamy i nie mamy gadu, bo to klimat gry psuje

Balwurka racja, jego tylko racja, najegojsza i to święta racja!
A Ty niemrawo coś dzisiaj Aphazelku.
Żeby nie spamować, to dzięki, chyba już wiem co przeoczyłam
A Ty niemrawo coś dzisiaj Aphazelku.
Żeby nie spamować, to dzięki, chyba już wiem co przeoczyłam

Podpakowali juz sztylety czy lognąć się za 2 lata?;]