Porady dla graczy.

Forum wieści z Arkadii.
Urithair

Re: Porady dla graczy.

Post autor: Urithair »

Nikt nie mowil, ze jest mocniej, tylko ze jest czesciej niz kazda inna bronia na poziomie GP.

Bo takie bylo pytanie.
Gość

Post autor: Gość »

Mam krótkie pytanko: gdzie mogę zdobyć pochodzenie Nilfgaardzkie? I ile by mnie to kosztowało? Całą baccale schodziłem i nikogo nie znalazłem.. Zaś jedyni urzędnicy w tym miescie nie chcą współpracować.. Ma ktoś jakiś pomysł? Z góry dziękuje.
Awatar użytkownika
Sivlaryan

Post autor: Sivlaryan »

Poszukaj mniej więcej w środku miasta, w wieży.

Siv.
POWER OF FRIENDSHIP
Arvak

Post autor: Arvak »

21 czerwiec 2009, Rafgart:
Niedlugo czeka muda rebalans broni. Dojdzie tez mozliwosc oceniania jej wspolczynnikow.
Zostalo moze juz to wprowadzone?
Gość

To na pewno ten urzędnik?
Tego w wieży dopadłem, ale widać zadałem nie te pytania co trzeba. Spróbuję raz jeszcze. =)
RE up: Cieszę się, ze na forum jest ktoś kto zwraca na takie rzeczy uwagę. Swoją drogą, kolega mógł mieć swoisty "czerwiec świstaka". =P

Co by nie było za dużego offa to zadam kolejne pytanie, jako ze od arkadii miałem dość długi urlop, a żeby nie zdradzać questow postaram się napisać ogólnikowo. Czy fakt nie znajdowania niczego w łapce szkieletu na Skellige jest bugiem, moim błędem w komendzie (przeszukiwałem, brałem, oglądałem - rożnie) , czy może ktoś przede mną odnalazł biedaka i wykonał questa?

Pozdrawiam

Re doł: Nie ma po co? Aha, to ja dalej będę grindował na szczurach.. A jak wyekspie max lev, to posiekam n00biszcza i sprzedam postac na allegro. =P
Ostatnio zmieniony 28 lut 2010 07:07 przez Gość, łącznie zmieniany 1 raz.
Awatar użytkownika
Werbat
Kontakt:

Post autor: Werbat »

Chyba po zrobionym queście nie dałbyś rady wykopać - ale nie jestem pewien. Może zmienili, chociaż teraz i tak fama głosi, że 'nie ma po co' robić questów.
I aim to misbehave.
Systematycznie dążę do wyrugowania hejtu z arsenału swoich środków wyrazu.
Vayneela

Post autor: Vayneela »

Moim skromnym zdaniem jest po co robić questy, przynajmniej niektóre:
a) dla łatwego ekspa - za kilka paczuszek czy inne proste zagadki
b) dla jeszcze łatwiejszego pieniążka z tym związanego
c) jak ktoś nie zna świata to trochę zabawy z tym jest,
przy czym nie ma się co zarzynać, jak jakiś nie wyjdzie, nie chce współpracować i tak dalej.

v.
Gość

tym bardziej, ze czesc questow jest na prawde fajnie skomponowanych
i frajda jest je zrobic
Ghnard

Post autor: Ghnard »

no wlasnie w sprawie zadanek , zdaza mi sie ze postacie odmawiaja zlecenia mi zadania mimo ze jeszcze go nie robilem , mialem wczesniej postac o tym samym imieniu i zdaza sie ze " juz wiecej mi nie pomozesz " taka mniej wiecej odpowiedz pada tak jakbym te zadania juz wykonal , czy moze wie ktos cos wiecej na dany temat czyli czy powtarzajace sie imie postaci moze blokowac zadania i w zwiazku z tym czy zadania te sa mi zaliczane jako wykonane do mojego expa ??

edit .literowki
Edric

Post autor: Edric »

Z założenia nie powinno tak być, jeśli jesteś pewien, że nie robiłeś tego zadania daną postacią i spełniasz wszystkie wymagania to trzeba zgłosić błąd.
Zablokowany