Jakiego stowarzyszenia najbardziej nie lubisz?
O Ghazar, oddalismy wspolny glos, tez nie podoba mi sie to przedszkole. ;-)
Molu - OK ma zawod macierzysty, wiec mimo, ze kiedys rasowka, to teraz taka bardziej zawodowka juz chyba. ;|
Molu - OK ma zawod macierzysty, wiec mimo, ze kiedys rasowka, to teraz taka bardziej zawodowka juz chyba. ;|
Great things are possible when one man's wisdom and an hour's effort are combined.
A sound offense has the power of roaring water, it fills every hole in an opponent's defenses.
<@thran> jakby postac miala byc odbiciem gracza sin gralby w kz
A sound offense has the power of roaring water, it fills every hole in an opponent's defenses.
<@thran> jakby postac miala byc odbiciem gracza sin gralby w kz
Re: Jakiego stowarzyszenia najbardziej nie lubisz?
Zaglosowalem na Gladiatorow, bo nie lubie stowarzyszen, ktore chca przyjmowac takich ludzi jak ja.
Szukasz nowego nalogu?
Spróbuj tego
Spróbuj tego
A mnie to rybka. Za to chętnie bym się napiła ;)
Moja postac nie przepada za Scoia, wiec zaglosowalem na nich
Pozdro Homik!
Pozdro Homik!
Tylko o sprawach, które nas zupełnie nie interesują, możemy wydać rzeczywiście bezstronną opinię, co niewątpliwie jest powodem tego, że opinia bezstronna jest zawsze absolutnie bezwartościowa.
Szkoda, ze w tej twojej w zamierzeniu ironicznej notce wlasciwie napisalas sama prawde Jeszcze tylko moglas dodac przekrety z sekondami i przelogowywanie sie u Katona, zeby ominac npcowego bloka i nie pasc, w czasie gdy reszta gildii dostaje lokacje obok, kolokwialnie mowiac wpierdol. Wlasciwie to w kazdej gildii zdarzaja sie osoby ktore robia przekrety, ale jestescie jedynym stowarzyszeniem, ktore nie dosc ze za takie akcje nie kara, to jeszcze uznaje je za calkiem normalneEthel pisze:Gruszku, toc napisal zalozyciel sondy, ze rasowki i elitarki sie nie zmiescily (bo rasowki sa biedne i poszkodowane zawsze i wszedzie, a elitarek nikt nie lubi)
Ja tez zaglosowalam na korsarzuf, albo zakanczaja, albo zrywaja, albo bezczelnie jada na auto! No, moze za wyjatkiem Kapitana Huggusa <3
I jeszcze maja swoja prywatna duza piaskownice z ktorej schodza tylko pod opieka uprawnionego pedagoga!
Jak śmiecie oddawac swoje głosy na korsarzy? Przecież są odważni!
http://www.voila.pl/299/9d0yp/index.php?get=1&f=1
Zreszta, wystarczy na najnowsze wiesci zerknac, ilu tam korsarzy? dwoch?
Fair play to fair play!
podpisano, autoernarda.
Fair play to fair play!
podpisano, autoernarda.
Mamy 0, przegrywamy! Hufiec, glosowac na nas!
Janek, przez lata to ty rysowac sie nadal nie nauczyles xDUlav pisze:Jak śmiecie oddawac swoje głosy na korsarzy? Przecież są odważni!