Komentarze do Pytan

Forum wieści z Arkadii.
Awatar użytkownika
Paulie

Post autor: Paulie »

Nie stestowales Thork i imho opowiadasz glupoty.

Jedyny minus tego rozwiazania moga odczuc zlagowani gracze, gdy ich wklepanie kierunkow dojdzie w jednej chwili, wlasnie poprzez opoznienie.
Great things are possible when one man's wisdom and an hour's effort are combined.
A sound offense has the power of roaring water, it fills every hole in an opponent's defenses.

<@thran> jakby postac miala byc odbiciem gracza sin gralby w kz
Thork

Re: Komentarze do Pytan

Post autor: Thork »

Testowałem.
Nie widzę praktycznie różnicy między ucieczka z palca, a wklepaniem ścieżki, więc albo wizowie się pomylili, albo sieją panikę.
Gniot

Post autor: Gniot »

"Kiedys bylo tak, ze jak wyrobilem sobie poziom postaci, postac miala powiedzmy poziom swoje przezyl i byl bardzo brutalny. Jak trafila mi sie seria zgonow, po ktorej zostalem pacyfista, to doswiadczenie za wykonane zadania, dawalo mi to, ze postac pozostala mi na poziomie np. na to i owo."

Nie bylo tak. Do zoltodzioba seria zgonow tez mozna bylo dociagnac mimo porobionych questow.
2011.04.01
Gniot Adiutant Kapitana Kompanii Gryfa, Walczacy z Wiatrakami, Miecznik z
Paweza, Naczelny Madrala Arkadii, Ogr o Elfich Uszach, Elf o Ogrzym
Rozumku, Zastepca Szefa Muminkow z Obozu Najemnikow, Arcydzielo
Sztuki Cukierniczej
Awatar użytkownika
Paulie

Post autor: Paulie »

Thork pisze:Testowałem.
Nie widzę praktycznie różnicy między ucieczka z palca, a wklepaniem ścieżki, więc albo wizowie się pomylili, albo sieją panikę.
Imho to nie wizowie tutaj sieja panike:
Thork pisze:Załóżmy ze sobie tniesz trolla na pustkach. Wpada drużyna światła i atakuje. Dajesz parę razy randomowy kierunek, bo to w końcu pustki i po paru lokacjach jesteś całkowicie wycieńczony, bo za szybko wklepałeś.
Albo idziesz traktem, który znasz na pamięć, spotykasz wrogów i znów nie dasz rady uciec więcej niż parę lokacji, bo nieważne, ze znasz wszystko, za szybko uciekasz.
A co do roznicy to ja ja widze. Podczas gdy przebiegniecie pewnego odcinka drogi aliasem z w pelni wypoczetego zjechalo mi do zmeczonego, to przebiegniecie tego samego odcinka "z palca" zabralo tylko jeden poziom zmeczenia (a teren znam na pamiec, wiec lokacje przechodzilem szybko).

Tak swoja droga, skoro nie widzisz roznicy miedzy chodzeniem "mapikowym" a normalnym, to jak moze dojsc do sytuacji opisanej przez Ciebie w pierwszym poscie?
Great things are possible when one man's wisdom and an hour's effort are combined.
A sound offense has the power of roaring water, it fills every hole in an opponent's defenses.

<@thran> jakby postac miala byc odbiciem gracza sin gralby w kz
Awatar użytkownika
Sigard

Post autor: Sigard »

Gniot pisze: Nie bylo tak. Do zoltodzioba seria zgonow tez mozna bylo dociagnac mimo porobionych questow.
Qexpa z tego co mi wiadomo nie tracilo sie podczas zgonu, wiec wytlumacz mi jakim sposobem seria zgonow mogla sprowadzic mnie do poziomu zoltodzioba, skoro mialem np. to i owo z samych questow?
Krobelus

Post autor: Krobelus »

Cromal w obu mozesz napisac.

PS: zadajesz pytanie, ktorego odpowiedz jest na stronie arkadii
Ostatnio zmieniony 18 sty 2010 13:07 przez Krobelus, łącznie zmieniany 1 raz.
Thork

Post autor: Thork »

Paulie pisze:Tak swoja droga, skoro nie widzisz roznicy miedzy chodzeniem "mapikowym" a normalnym, to jak moze dojsc do sytuacji opisanej przez Ciebie w pierwszym poscie?
Dmuchanie na zimne.
Na ogol zmiany tak marginalne nie są nawet obwieszczane przez wizów, więc ciągle liczę na to, że po apoce to zmęczenie będzie jednak większe.
Torgen

Post autor: Torgen »

Nieeeee! Bierdol, wrociles na arke? Waaaaaaa!
Awatar użytkownika
Tusia

Post autor: Tusia »

Gniot pisze:
Nie bylo tak. Do zoltodzioba seria zgonow tez mozna bylo dociagnac mimo porobionych questow.
Mylisz się, exp z questów nie pozwalał zejść poniżej pewnego poziomu, popytaj gnomy z SGW :D
Awatar użytkownika
Cromal

Post autor: Cromal »

Krobelus, wiele rzeczy jest na stronie lub na samym mudzie a i tak wszyscy pytaja tu, bo tu jest nadzieja na odpowiedz... ;)
Poza tym mailem pytalem ale nie otrzymalem odpowiedzi wiec chcialem uscislic.
(pytanie usuniete)

Tak Torgenisko, wracam ale niestety, stary Bierdol nie do odzyskania (nie wiem jak ja to przeboleje). Mysle, ze Jezdziec za szybko sie nim zainteresowal..no ale coz. :(
Przed amnezją zwany Bierdolem.
ODPOWIEDZ