Pytania do wizów 2

Forum wieści z Arkadii.
Awatar użytkownika
Radgast

Re: Pytania do wizów 2

Post autor: Radgast »

No i dobrze, przynajmniej jest element adrenaliny i jakieś urozmaicenie nudnych metod zarobkowych na arce ;) Chociaż ja akurat nie widziałem zleceń na mięso z foki. Za to dużo ryb.
Pomyślałem zrazu, że kłamie każdym słowem
Ów chromy dziadyga ze swym złośliwym okiem

https://www.youtube.com/watch?v=NT5-bXQSWy8
Gwendall

Post autor: Gwendall »

Apropos zleceń na mięsa etc... Wydaje mi sie, że ilość zwierzyny znacznie się zmniejszyła ostatnimi czasy. I o ile ilosc zajęcy i króli pod Novigradem zmniejszyła się juz lata temu to zauważyłem że ostatnimi czasy lasy i łąki zrobiły sie jakieś pustawe. Czyżby było to zamierzone działanie mające na celu balans zarobków ze zleceń?
Dogid

Post autor: Dogid »

Rafgarcie,
Eklektyczny — Wczoraj o 15:07
No coz
za tydzien bedzie 3 miesiace
jak rafgart obiecal wiesci po 2 tygodniach
Ocal biednych, rozwiń informację o tym wprowadzeniu magii.
Wierni pamiętają i liczą na obiecaną kontynuację.
Awatar użytkownika
Evandeil

Post autor: Evandeil »

Pytanie do wizow:
Czy pytania do wizow maja jakis sens gdy pozostaja bez odpowiedzi nie zaleznie od tego czy na arce czy tu?
Obrazek
Zygfryd

Post autor: Zygfryd »

Tak z ciekawości:

czemu nowe postacie zaczynają z cechami na mniej więcej na trzecim poziomie danej cechy, czyli np. slaby a nie slabiutki?
czy te najniższe cechy są po to, żeby móc wyświetlić ujemne modyfikatory do cech (np. siła spadła, bo postać zatruta) dla początkujących postaci?

Nie dałoby radę trochę przesunąć progów expa, z jednej wykorzystać te praktycznie nieużywane poziomy cech, a z drugiej rozróżnić bardziej te końcowe nadludzie
ODPOWIEDZ