Pozostałe pytania

Forum Pomoc dla Początkujących.
Gretiks

Re: Pozostałe pytania

Post autor: Gretiks »

Co będzie jesli niziołkiem mającym pochodzenie z Fandall zmienie je np. na imperialne? Niziołek zmieni się w halflinga?
Thalon

Post autor: Thalon »

Bylo cos grzebane w tempie regeneracji?
Dlaczego Damaris leczy sie duzo szybciej odemnie?
To czlowiek i to czlowiek, ani ja ani On bez magicznych wspomagaczy.
Ibnil

Post autor: Ibnil »

1.Może któryś z panów zażywał trunki? Zioła? (To ma wpływ na tempo regeneracji)
2.O jakiej sytuacji wgl mówimy? Bo jeżeli mamy na myśli sytuację, w której to regenerowali się panowie od tego samego stanu kondycji i któremuś z Was szybciej wzrosła kondycja, to może oznaczać, że nie zaczynaliście tak naprawdę z równej kondycji. Tzn. Pokazywało np. W złym stanie dla Was obu, ale Był Pan bardziej "obity" niż towarzysz. W końcu wyświetlana przez Muda kondycja to tylko orientacyjna wartość oznaczająca dany przedział :D

Mam nadzieję, że wyjaśniłem
Tak to ja jestem ten typ co wszystko krytykuje, a sam nie ruszy dupy. :twisted:
Ingmar

Post autor: Ingmar »

Czy majac zawod na poziomie gp (barbarzynca) moge zmienic rodzaj trenowanej broni z mlotow na maczugi? Jesli tak to jak? Probowalem <zmien> <wybierz> <specjalizuj> u trenera, ale zadna z komend nie wydaje sie byc poprawna.
Awatar użytkownika
Kerian

Post autor: Kerian »

Ja osobiscie chyba tego nie robilem, ale z opowiesci to:

rozpoczynasz trening barbarzyncy od nowa i wybierasz maczugi

Tracisz wtedy caly idl w zawodzie i trenujesz nowa bron od zera, pozostale umy zostaja ale trzeba je "przeidlowac" zeby trenowac dalej.
W oczekiwaniu na TE święta. :)
Gretiks

Post autor: Gretiks »

Mógłby ktoś przypomnieć adres mail do administracji arkadii? Chcę wysłać prośbę o kasację konta a nie mogę znaleźć.
Awatar użytkownika
Rasande

Post autor: Rasande »

arkadia@arkadia.rpg.pl

Kolego, przypominam o możliwości rzucenia gry bez kasowania konta i wrócenia do niej, jak weźmie sentyment, choćby i za 10 lat. Przynajmniej nie będziesz startował od zera. A później możesz żałować.

Nawet jeśli jesteś pewien swojej decyzji, to polecam dać sobie chociaż tydzień na przemyślenie jej. Skasowane kotna nie mogą być przywrócone.
Rasande I Zwana Okrutnicą, Matka Kóz, Obłaskawicielka Krasnoludów, Żbiczek lub Broggha, jedno z dwóch, nigdy oba na raz
Awatar użytkownika
Bizdrygon

Za ciężka paczka

Post autor: Bizdrygon »

Mam problem. Wziąłem ciężką paczkę na poczcie, wpakowałem do worka, idę. Co chwile wycieńczony, ale nic to, 2 złote monety to fura pieniędzy. Docieram do odbiorcy... i nic. Nie mogę jej wyciągnąć z worka. "Paczka jest za ciężka". I co teraz? Jestem krzepki i w pełni wypoczęty. Mam zostawić worek gdzie leży i szukać sobie następnego? Czekać do Apokalipsy? To błąd? Tak ma być? Tyle pytań!
Terenes

Re: Za ciężka paczka

Post autor: Terenes »

Bizdrygon pisze: 24 wrz 2024 19:56 Mam problem. Wziąłem ciężką paczkę na poczcie, wpakowałem do worka, idę. Co chwile wycieńczony, ale nic to, 2 złote monety to fura pieniędzy. Docieram do odbiorcy... i nic. Nie mogę jej wyciągnąć z worka. "Paczka jest za ciężka". I co teraz? Jestem krzepki i w pełni wypoczęty. Mam zostawić worek gdzie leży i szukać sobie następnego? Czekać do Apokalipsy? To błąd? Tak ma być? Tyle pytań!
Odłóż worek i dopiero wtedy spróbuj ją wziąć z worka.
Awatar użytkownika
Bizdrygon

Re: Za ciężka paczka

Post autor: Bizdrygon »

Terenes pisze: 24 wrz 2024 20:36 Odłóż worek i dopiero wtedy spróbuj ją wziąć z worka.
Dzięki! W życiu bym na to nie wpadł.
ODPOWIEDZ