Nowsze płacze na magów
Re: Nowsze płacze na magów
Pytanie / Propozycja /Prosba
Czy mozlowe jest poszerzenie pomocy o podstawowe informacje dot. cech, np.:
?sila: Odpowiedzialna za udźwig postaci. Potrzebna do wykonania niektórych czynnosci. Wpływa na zadawane obrazenia, skuteczność parowania i posługiwania się tarcza.
?wytrzymalosc: Odpowiedzialna za zdolność postaci do wytrzymania odnoszonych obrażeń i dystans jaki ta może przebyć bez odpoczynku.
...etc. Myślę że dla wielu powracających, nowych i tych "casual'owych" graczy byłoby to pomocne.
Czy mozlowe jest poszerzenie pomocy o podstawowe informacje dot. cech, np.:
?sila: Odpowiedzialna za udźwig postaci. Potrzebna do wykonania niektórych czynnosci. Wpływa na zadawane obrazenia, skuteczność parowania i posługiwania się tarcza.
?wytrzymalosc: Odpowiedzialna za zdolność postaci do wytrzymania odnoszonych obrażeń i dystans jaki ta może przebyć bez odpoczynku.
...etc. Myślę że dla wielu powracających, nowych i tych "casual'owych" graczy byłoby to pomocne.
Wielkie dzięki za pierońsko szybką reakcję na zgłoszenie i usunięcie błędu. Oby tak zawsze
Ceterum censeo OK delendam esse.
Podziękowań dla Czarodziejów nie ma, więc również wpiszę się tutaj.
Nie wiem komu, ale serdecznie dziękuję za błyskawiczne zajmowanie się moimi zgłoszeniami - było ich przez ostatni miesiąc sporo i wszystko dosłownie na następny dzień było ogarnięte.. Dziękuję <3
Nie wiem komu, ale serdecznie dziękuję za błyskawiczne zajmowanie się moimi zgłoszeniami - było ich przez ostatni miesiąc sporo i wszystko dosłownie na następny dzień było ogarnięte.. Dziękuję <3
There must be some way out of here, said the joker to the thief
There's too much confusion, I can't get no relief
No reason to get excited, the thief, he kindly spoke
There are many here among us who feel that life is but a joke
There's too much confusion, I can't get no relief
No reason to get excited, the thief, he kindly spoke
There are many here among us who feel that life is but a joke
Dziękuje szanownemu gronu Czarodziejów za ostatnią zmianę. ; )
Kod: Zaznacz cały
ob siebie
Jestes turem, znanym jako:
Ob_205914, tur.
Jestes w swietnej kondycji.
Chcę podziękować wizom za pomoc z błędem. Doceniam, że stało się to tak szybko.
Rafgart: Co kodujesz?
Opisy rybsonów
Drodzy Magowie i Wszyscy, którzy przyczynili się do wykonania ogromnej pracy przy opisie rybsonów. Poławianiem zajęłam się stosunkowo nie tak dawno temu i dopiero teraz zauważam, ile pracy trzeba było wykonać, by opisać tyle różnych gatunków ryb. Wow! Opisy są bardzo ładne, różnorodne i konkretne. Super sprawa Wielkie dzięki!
"Ni ma gorszyj bestyi na świcie, niżli uzbrojona krasnoludzka baba w pełnym galopie"
Nowe zmiany w kwestii stworów pokoniunkcyjnych uważam za nietrafiony pomysł. Musi nastąpić zmiana koncepcji a średnio mi się chce.
Ale dziękuję za szybkie poprawianie zgłaszanych przeze mnie literówek.
Ale dziękuję za szybkie poprawianie zgłaszanych przeze mnie literówek.
Ostatnio zmieniony 29 paź 2018 19:21 przez Dviella, łącznie zmieniany 1 raz.
The Age of Mortals is coming to an end. Fools! Seek refuge in faith or madness, for there's no longer any other place to hide. The Realm of Chaos has begun!...
Zmiany ok. Ale czy ktoś nie przesadził ze wzrostem paniki?