Podziękowania dla graczy
Re: Podziękowania dla graczy
A ja chciałam serdecznie pozdrowić (nie wiem czy zagląda) młodego Krasnoluda napotkanego w Wezen o wdzięcznym imieniu Delion.
Zrobiłeś mi dzień
Zrobiłeś mi dzień
"Żeby więcej expić, musisz więcej expić!"
"Ataman klaszcze w rytm wpierdolu."
"Ataman klaszcze w rytm wpierdolu."
Dziękuje i pozdrawiam ogry i korsarzy.
Dzieki Wam poranna kawa nie jest w ogóle potrzebna
Dzieki Wam poranna kawa nie jest w ogóle potrzebna
- Irrindariel
Airhilowi! Przechodzisz dzisiaj samego siebie.
Szukając wroga, musisz liczyć się z tym, że go znajdziesz.
Ja tez Airhilowi, ostatnio pięknie odgrywałeś przerażonego, szkoda że nie poddałeś się jeszcze mrokowi
Dziękuje towarzyszu dzisiejszego treningu , za najlepszą (i chyba najpiękniejszą ) opowieść jaką ostatnimi czasy słyszałam. Nie spodziewałam się tego z samego rana
Which would be worse - to live as a monster?
Or to die as a good man?
Or to die as a good man?
Pozdrowienia dla Eldura, który jak nikt inny potrafi zagrać nadętego caporegime Alderazzi, z tymi ich wymuszeniami, dyskretnymi groźbami i uprzykrzaniem życia każdemu, kto ośmieli się nie okazać szacunku ;P Naprawdę dobra robota!
Szkoda tylko, że zanim zmądrzałem to na dobre pół roku odrzuciło mnie od grania w Arkadię. To chyba jest ten moment kiedy roleplayuje się odrobinę "za bardzo", bo zaczyna się psuć grę innym graczom.
Szkoda tylko, że zanim zmądrzałem to na dobre pół roku odrzuciło mnie od grania w Arkadię. To chyba jest ten moment kiedy roleplayuje się odrobinę "za bardzo", bo zaczyna się psuć grę innym graczom.
Chyba raczej, kiedy przeżywa się za bardzo cudzą grę.
A to pewnie do obydwóch stron można tutaj zastosować Nie przeczę.
Serdecznie niedziekuję pewnemu szarookiemu niziołkowi, który przez swoją elokwencję, a na pewno dzięki szczytom inteligencji, być może jej dolinom ukazał mi jak nie wygląda rpg. Rozumiem potrzebę wyładowania szczeniackich emocji, polecam uderzanie się wielokrotne ciezkim przedmiotem w glowę, może pomoże. Co innego reszta brygady jakiejś tam, przynajmniej zdołali cokolwiek przyrpgować. I zastanawia mnie jedno skoro w emocjach możliwych do wywołania najgorszym slowem jest rzyć to dlaczego ktoś krzyczy wypierdalaj i nie ma z tym problemu? Dark fantasy w zaden sposob tego nie tłumaczy.
The Age of Mortals is coming to an end. Fools! Seek refuge in faith or madness, for there's no longer any other place to hide. The Realm of Chaos has begun!...
Chyba nie wiesz kogo spotkałaś na swojej drodze dziewczynoDviella pisze:Serdecznie niedziekuję pewnemu szarookiemu niziołkowi, który przez swoją elokwencję, a na pewno dzięki szczytom inteligencji, być może jej dolinom ukazał mi jak nie wygląda rpg. Rozumiem potrzebę wyładowania szczeniackich emocji, polecam uderzanie się wielokrotne ciezkim przedmiotem w glowę, może pomoże. Co innego reszta brygady jakiejś tam, przynajmniej zdołali cokolwiek przyrpgować. I zastanawia mnie jedno skoro w emocjach możliwych do wywołania najgorszym slowem jest rzyć to dlaczego ktoś krzyczy wypierdalaj i nie ma z tym problemu? Dark fantasy w zaden sposob tego nie tłumaczy.
Ilane nuci: Oslonmy Ilane.