Są półelfy z Gór Sinych.Miril pisze: ...
Tak samo jak nie ma półelfów z Lasu Loren ani z Gór Sinych.
Gildie, zawody i kluby
Re: Gildie, zawody i kluby
Zmieniajac troche tekst piosenki:
"Wiesz Andrzej tu mi powiedzieli ze nie bede narkomanem,
ze oni mnie z tego wylecza, ze w koncu polelfem, polelfem sie stane."
"Wiesz Andrzej tu mi powiedzieli ze nie bede narkomanem,
ze oni mnie z tego wylecza, ze w koncu polelfem, polelfem sie stane."
- Adventicus
Hmm... Jak tak dalej pójdzie to znajdzie sie ktoś kto mi powie, że nie ma półelfów z Temerii lol Wtedy to dopiero moja postać będzie miała kryzys tożsamości
Witam, czy w klubie wyznawcow Kultu Przodkow wymagane jest skladanie ofiar? Ostatnio zezgonilem (:D) i stracilem sznur. Blad czy tak po prostu jest?
Chyba wszystkie wyznania wymagaja skladania ofiar. Szczegoly masz pewnie w pomocy.
Powinieneś otrzymać przypomnienie, ze czujesz, iż już czas by złożyć Przodkom ofiarę. Ciężko przegapić, naprawdęKaliado pisze:Witam, czy w klubie wyznawcow Kultu Przodkow wymagane jest skladanie ofiar? Ostatnio zezgonilem (:D) i stracilem sznur. Blad czy tak po prostu jest?
Ogólnie może być błąd. Wczoraj jedna osoba, którą znam straciła członkostwo we wszystkich klubach i wyznaniówkach w jakich była, zgłosiła i członkostwa wróciły
Mam pytanko dotyczace niektorych klubow wyznaniowych. Na wiki mozna znalezc informacje, ze np. Sigmaryci czy Wyznawcy Ranada czy Morra maja kilka aspektow. Czy ktos mi moze jakos przyblizyc w jaki sposob podczas dolaczenia sie ow aspekt wybiera lub jak go zmienic 'po drodze'? Z ciekawosci dolaczylem do Sigmarytow - po prostu powiedzialem, ze chce i viola - jestem wyznawca, nic o aspektach/roznych sposobach przystapienia nie bylo. Co zatem jest nie tak - opis na wiki czy cos robie zle? Podobnie z Morrem - dawno temu bylem Morryta i po prostu dostalem zadanie od Ojca, ubilem co trza bylo i tyle.
Nie wiem jak z Sigmarem, bo nigdy nie próbowałem, jednak w przypadku wyznaniówki Morra oraz Ranalda, kapłan przy przystępowaniu/wykonywaniu zadania dosyć wyraźnie mówi, że przydzielony aspekt zależy od sposobu wykonania owego zadania. Wynika z tego bezpośrednio, że jest ich więcej, niż jeden (trzeba pokombinować, kapłani nie podają rozwiązań).Drubin pisze:Mam pytanko dotyczace niektorych klubow wyznaniowych. Na wiki mozna znalezc informacje, ze np. Sigmaryci czy Wyznawcy Ranada czy Morra maja kilka aspektow. Czy ktos mi moze jakos przyblizyc w jaki sposob podczas dolaczenia sie ow aspekt wybiera lub jak go zmienic 'po drodze'? Z ciekawosci dolaczylem do Sigmarytow - po prostu powiedzialem, ze chce i viola - jestem wyznawca, nic o aspektach/roznych sposobach przystapienia nie bylo. Co zatem jest nie tak - opis na wiki czy cos robie zle? Podobnie z Morrem - dawno temu bylem Morryta i po prostu dostalem zadanie od Ojca, ubilem co trza bylo i tyle.
Zmienić aspekt da się porzucając wiarę, po tym trzeba odczekać aż bóstwo przestanie się gniewać, po czym przystępując ponownie, tym razem wybierając ten inny.
Dobranoc - powiedział diabeł.
Z sigmarycką wyznaniówka jest trochę inaczej. Najpierw trzeba zdobyc podstawowy aspekt. A potem można przystąpic do biczowników. Jak? To juz sam musisz pokombinować. Jest jeszcze trzeci aspekt, z tego co wiem do zdobycia tylko przez zakonników, wiec lepiej niech tu któryś z nich się wypowie.
Pomyślałem zrazu, że kłamie każdym słowem
Ów chromy dziadyga ze swym złośliwym okiem
https://www.youtube.com/watch?v=NT5-bXQSWy8
Ów chromy dziadyga ze swym złośliwym okiem
https://www.youtube.com/watch?v=NT5-bXQSWy8