Mozesz miec racje, dlatego aktywnie szukam nowych miejsc ale z marnym skutkiem. Na chwile obecna moge z czystym sumieniem stwierdzic ze pewnie exp jest, a dla mnie i moim ziomkow z druzyny poprostu za jakis czas - bedzie. Powiem tak, na kawale, ze specem na troche (wiec poczatek zawodu) czasow o ktorych niektorzy tutaj pisali badz napisza, nie jestem w stanie wyciagnac sam/w druzynie 2-3 osob max ani na polnoc od Nuln, ani na polnocny wschod (nie mowie o utopcach z przyczyn oczywistych) , na zachod rowniez. Bagna i las na poludniowym wschodzie rowniez odpada. Gobliny o ktorych tutaj mowa takze nie daja postepow po 10min, ba, po 20 tez nie. Kreuz i okolice wypadaja rowniez slabo, przyznam ze nie ogarnialem obozu mutkow zbytnio. W Ish zboje, redy (pobieznie) , gobliny, koboldy, choboldy, zjawy, potwory, gremy, potepy, grzyby, ruiny, vrany podobnie. Tak wiem, sporo jeszcze nie testowalem, wskaz mi rozpoczynajacych gre ktorzy to wszystko sprawdza by znalezc dla siebie miejsce do expienia

Aha, na obecnym poziomie doswiadczenia i umow mojej druzyny - mamy gorzej z expem niz przed zmiana. Co cieszy? Widze mase mozliwosci dla nas, jak osiagniemy jakis zadowalajacy poziom umiejetnosci

Edit: (pojawily sie dwie notki jak pisalem swoja)
Panowie, moze to sie wyda dziwne ale sprawialo nam przyjemnosc testowanie roznych miejsc wbrew obiegowej opinii i czasami praktyce

Po testach - wniosek nasuwa mi sie jeden. Exp pewnie jest ale brak umow. Poprostu za wolno to idzie. Samemu w niektorych miejscach mialem postep na obecnym poziomie po 14 mobkach. Kwestia w jakim okresie czasu je zabije - o to mi, i chyba niektorym mlodym ciapkom chodzi

Edit 2: Wlasnie wbilem samemu b.male na expowisku na ktorym latalem przed zmiana. Wyglada to tak:
Czas: 41min - 27 zabitych - nieznaczne.
Czas: 53min - 29 zabitych - b.male (tutaj byla naprawa, wiec dlatego dluzej)
To w sumie wzmianka dla tych ktorym sie gorzej expi. Ot porownanie, czy wykrecaja podobnie mordercze czasy