Podziekowania dla graczy.
Re: Podziekowania dla graczy.
Dziękuję Mithari za to że jest i że się nie gniewa za spóźnione podziękowania (prawda?).
Madame Directeur, patronne des Elfes, Demi-elfes et voyageurs
Podziekowania dla czarodzieja Haerna, za to, ze Denea nie dostala piorunem i za poczucie humoru
Ble... Ble? Ble!
Aż pierwszy raz w życiu napiszę coś na forum, ale jestem w szoku, że można uzyskać pomoc o pierwszej w nocy, dwie minuty po zgłoszeniu błędu. Dziękuję!
Też napiszę tu, bo z 'podziękowań dla magów' zrobiły się płacze, a z płaczów zrobiło się bagno.
Yarrid, dzięki za zrozumienie i sensowne podejście do tematu.
Yarrid, dzięki za zrozumienie i sensowne podejście do tematu.
I aim to misbehave.
Systematycznie dążę do wyrugowania hejtu z arsenału swoich środków wyrazu.
Systematycznie dążę do wyrugowania hejtu z arsenału swoich środków wyrazu.
A ja chcialbym przeprosic wszystkich za moje wypowiedzi na forum tutaj jak i za moje zachowanie na arce. Bylo wulgarne, grubianskie i chamskie i nic nie usprawiedliwia takowego. Wszyscy ktorzy w jakikolwiek sposob poczuli sie urazeni: Bardzo przepraszam, to sie juz nigdy wiecej nie powtorzy.
Ayenne.. Dominiko. Dzieki. Za wszystko.
Spod mokrego kaptura, miast skołtunionej brody, wyzierał długi i spiczasty nos, niezawodnie określający przynależność posiadacza do starej i szlachetnej rasy gnomów.
Dominice za jej Ayenne
Coraz mniej nas, coraz mniej...
Coraz mniej nas, coraz mniej...
Populacja graczy arkadyjskich nie dorasta - gracze z reguły się tylko starzeją.
Dziękuje. Za wspaniałą zabawę.. uśmiechy, powody, szanse i zaufanie. Za całą tą magiczną otoczkę którą pobudzałaś do życia innych.I nawet za list ten - "musimy porozmawiać"