Komentarze do Pytan

Forum wieści z Arkadii.
Awatar użytkownika
Gotmir

Re: Komentarze do Pytan

Post autor: Gotmir »

bo to cukierkowe ishtar. Tam wiele rzeczy jest smiesznie prostych i ulatwionych.
"Każda mutacja musi mieć czas rozwoju. Najpierw jest taki mutant, taki mutant... A później taki duży mutant"- A.Kwasniewski
Haern

Post autor: Haern »

To ktos jeszcze zarabia na rybach? Rispekt.
Awatar użytkownika
Vinzt

Post autor: Vinzt »

Tak samo cukierkowo masz wokol Nuln (no moze oprocz szwedajacych sie i wszechobecnych ogrow przy lowiskach) Kwestia tego, ze w Quen zdaje sie jest stosunkowo lepsze lowisko od Nuln - za to sie placi daleka droga do banku. Sadze ze te pare zlociszy i mithryli (jesli ktos dozbiera..) mozna jednak miec zawsze przy sobie. Konta w bankach chyba juz dlugi czas sie nie zmienily i pozostaja takie, jakie byly.
Husaar

Post autor: Husaar »

Haern pisze:To ktos jeszcze zarabia na rybach? Rispekt.
Hmm... nie wiem może źle zrozumiałem, ale skoro już nikt na rybach nie zarabia to na czym jeszcze to i owo może zarabiać tak skutecznie i przy tak nie wielkim wysiłku? Przydała by mi się taka wiedza.
Haern

Nie mam pojecia czym zajmuja sie GP, wypadlem z obiegu. A paczki nie sa duzo bardziej kasodajne? Chociaz to wiecej wysilku niz klepanie jednego przycisku przez caly dzien...
Kagain

Post autor: Kagain »

Z własnego doświadczenia wiem, że nawet do paczek trzeba levelu jeśli chce się sensownie zarabiać. Chyba, że ktoś lubi odpoczywać co kilka lokacji...
Hyor

Post autor: Hyor »

Niekoniecznie, trzeba wiedzieć, mieć i znać;]
Awatar użytkownika
Ghurt

Post autor: Ghurt »

Czy istnieje szansa na stworzenie w Quenelles banku z możliwością założenia konta?
Istnieje. Podobnie jak istnieje szansa, że któregoś dnia przebudzę się jako legenda z fajerbolem i flajem.
Husaar

Post autor: Husaar »

hehe i przez takie uszczypliwe komentarze 'miszczów' arkadii jest ona mniej przyjazna dla słabszych postaci. Paczki tez są kasodajne ale żeby zarobić 10 zl to muszę poświęcić na to minimum 20 min. żeby przebyć na drugi koniec świata, a na rybach w tym czasie będzie już ponad 20.

Wracałem do Arkadii już 3 razy, i nigdy nie udało mi rozwinąć postaci żeby mieć powyżej pewnie stąpa dlatego zadaje pytania żeby obecny Husaar był legendą, wasze komentarze mi jednak w tym nie pomagają.

Pozdrawiam Husaar :)
Haern

Przy odpowiednim lvlu (typu pewnie stapa, zeby paczka za 3zl nie wadzila), bez zadnego obciazenia zbednego, i znajac trakty, robisz z 10 zlota w 10 minut... Kwestia znajomosci swiata i szybkiego poruszania sie po nim. A no i dobrze wybranej krainy, zeby bylo duzo poczt, duzo paczek i krotkie trakty :)
ODPOWIEDZ