I sorry za offa.
Ulf pisze:Witaj Tuńczyku!
ps wiedziałaś, że Tuńczyk - to po łacinie 'Przyjaciel Żółwia' (Tuń - przyjaciel, Czyk - żółwia)?
Rork pisze:“ Tuńczyk ma 14% białka! masa po nim przyrasta szybciej niż populacja cyganów na Słowacji! ”
Mikkel pisze:Co jaki czas odnawiają się NPC? Niektóre z nich są zadziwiająco często wybijane (nie wiem czy przez graczy, czy przez inne NPCe, mniejsza z tym), co czyni dostarczenie im paczki bez udawania się na tamten świat niemożliwym...
Pytam, bo to już któryś raz, gdy przebyłem pół świata z paczką, a NPCa akurat zabito, więc nie wiem, czy czekać, czy odpuścić sobie (czyt. przebyć owo pół świata raz jeszcze i zwrócić pobraną paczkę).
To tak nadal w temacie 'od rzeczy', znane przysłowie: 'gwiazdkowanie przekleństw jest przykre, tak abstrach*jąc'.Kalt pisze:Werbat musi ******** od rzeczy byle post klepnąć, taki już folklor mamy.
To tak się da?Thorffin pisze:jak monety będą Ci zalegać i nie będziesz miał pojęcia co z nimi zrobić.
Alchemię można trenować też w innym miejscu. Choć najwyższy poziom szkoleń jest faktycznie dostępny w Nuln.Thorffin pisze: Na przykład - alchemii nauczysz się tylko w Nuln i to tylko na trochę.