Widze pewne glosy niezadowolenia po logu, ktory jest jaki jest, mi nie przeszkadza, ale pewne osoby wyprowadzil z rownowagi, mea maxima culpa, traktuje forum chyba zbyt nieskrepowanie, a powinienem przeciez podejsc do sprawy powaznie.
re up:
Log rzeczywiscie niezbyt moze ciekawy, ale za to pouczajacy!
Przypomnialem sobie, ze mozna wyskakiwac za burte! Ile to juz razy Denea na prozno plywala statkami bo zapomnaialo sie wysiasc
kupiec nuci: JEsli bedziecie chcieli zarobic i na drogocennym towarze, jestem gotowa pomoc. W ramach zadoscuczynienia.
kupiec nuci: Bez zadnego zysku oczywiscie.
kupiec nuci: Trzydziesi procent mysle to dosc dobra propozycja.
zzz dudni do kupca: Ile to jest trzydziesci procent od zadnego zysku?
Mowisz do kupca: Trzydziesci procent od zadnego zysku... to daje zero, rozumiem?
Spogladasz na zzz.
yyy nuci do zzz: Nie wiem. Trzeba spytac kupca.
Z jednej strony, koles zachowal sie zalosnie. Z drugiej to cale tepienie PK i PVP powoduje, ze popadlismy w mala skrajnosc. Juz abstrahujac od twojego loga, to jednak duzo mlodych postaci, ktorymi graja wyjadacze zachowuje sie tak: 'opluj mutanta;wskaz zwoj;'czemu mnie atakujesz, jestem mlody?'.
Mnie bardziej chodzi o to, że koleś mnie atakuje bez ostrzeżenia i bez jakiegokolwiek odgrywania w rodzaju "Idź stąd, bo ci walnę." albo chociaż zasugerowania, że może mnie zaatakować. Nawet rozmowa nie dobiegła końca, po prostu nagle się na mnie rzucił. Tak to psychopaci robią - a psychopatów się zamyka w zakładach zamkniętych. Jak ktoś mnie zirytuje w kolejce w sklepie, nie wbijam mu nagle noża w plecy.
EDIT:
A, ja po prostu mam pytanie w związku z tym - czy takie coś już się zgłasza MG czy też jest względnie w porządku i nie ma co im zawracać głowy?