Zgadnij gdzie Gniot ta lyzke trzymal...

Emotow - bluzgow to juz nie macie ?:P a jak nie umiesz tego robic inteligentnie tylko na kazdym kroku "Ja pierdole" "O kurwa" i ten tekst z blokowisk "Twoja stara" no to sie spodziewaj kar pomiocie snotlingow

Zastanawiam się Homer z czego wnioskujesz, że tekst był rzucony w powietrze, zdaje się że jakiś inny obrońca takiego zachowania sugerował, że to był tekst do ukrytej postaci by ją sprowokować do wyjścia.Homerofe pisze:
Gracz X rzucil tekst o praniu "w powietrze", a na lokacji stal schowany gracz Y - chwile pozniej pojawia sie wielka rozprawa o chamach, prostakach, karaniu i braku rpg. Kazdy sie zaslania klimatem albo szuka odciagaczy uwagi jak pojawia sie wazny problem z ktorym nic sie nie robi od lat. W kazdej gildii ludzie sobie robia jaja dla odprezenia i jakos wielkiej sensacji nikt nie robil. Teraz sie mam pilnowac ze wszystkim? to juz nie bedzie gra tylko oboz przymusowej pracy...
Poobcinane? Porzadnie? Chyba na Genesisie. Na arce to ja Ci moge udowodnic, ze wrecz dopakowane nowymi umami do walk druzynowych. Ale nie mowie o mafii. Tak wiec bezdura.Orling pisze:Co do 'niewidzialności' - postacie z takową są właśnie z jej powodu porządnie poobcinane.