A tak jest jasna zasada, kiedy cofek na pewno nie ma

A po bagnach lepiej nie chodzić, bo to wciąga.
Warhammer OnlineBuluar pisze:Klarowna sytuacja bedzie wtedy, jak przedstawi pismo z energetyki, ze mial przerwe w dostawie prady, tudziez kwit od dostawcy internetu.
Jest masa innych rzeczy, na ktore warto poswiecac wizogodziny, niz na kretynskie sady ustalajace czy ktos zerwal linka, bo musial isc po ziemniaki czy zerwal, bo jest hamem.
Moze ktos podac przyklad gry online, w ktora grajac otrzymuje jakas rekompensate za straty poniesione na skutek zerwania linka?
Sivlaryan pisze:Warhammer OnlineBuluar pisze:Klarowna sytuacja bedzie wtedy, jak przedstawi pismo z energetyki, ze mial przerwe w dostawie prady, tudziez kwit od dostawcy internetu.
Jest masa innych rzeczy, na ktore warto poswiecac wizogodziny, niz na kretynskie sady ustalajace czy ktos zerwal linka, bo musial isc po ziemniaki czy zerwal, bo jest hamem.
Moze ktos podac przyklad gry online, w ktora grajac otrzymuje jakas rekompensate za straty poniesione na skutek zerwania linka?Straciłem neta jak lootowaliśmy skrzynie z instancji i MG później mi oddali to czego nie wziąłem. Nikt nie ucierpi na tym jak gość przez nie swój błąd dostanie cofkę, bo utonął na bagnach. Ogarnijcie się ludzie, nikt nie jest robotem.