Porady dla graczy.
Re: Porady dla graczy.
wiem ze draze i draze i wiem tez ze nie mozna napisac w prost ale jakis rebuz moze albo krzyzowka ? :d
Sadzac po odpowiedziach to Sigard wie. Wyslij mu list na arce. Albo kilka 
W koncu nauczy sie, zeby odpowiadac wprost, a nie pisac zagadkami

W koncu nauczy sie, zeby odpowiadac wprost, a nie pisac zagadkami

Tylko o sprawach, które nas zupełnie nie interesują, możemy wydać rzeczywiście bezstronną opinię, co niewątpliwie jest powodem tego, że opinia bezstronna jest zawsze absolutnie bezwartościowa.
zaspamuje mu troche bo mi bardzo na tym zalezy szukalem tego ostatnio 2 godziny przy czym prawie padlem na moscie ;p
A może zapytaj na arce jakiegoś Khazada? Myślę, że jego pomoc może być nieoceniona 

Niziołki wszystkich krajów - łączcie się!
"[...] hobbity to naprawdę zadziwiające stworzenia. Możesz się nauczyć o nich wszystkiego w ciągu miesiąca, a jednak, po stu latach, mogą cię dalej zadziwić"/Gandalf Szary
http://www.pajacyk.pl/
"[...] hobbity to naprawdę zadziwiające stworzenia. Możesz się nauczyć o nich wszystkiego w ciągu miesiąca, a jednak, po stu latach, mogą cię dalej zadziwić"/Gandalf Szary
http://www.pajacyk.pl/
Violla, 'zapytaj na arce' jest passe*, teraz podajesz gotowe odpowiedzi na forum.
* passe - antonim dla "roxxy", "trendy", "jazzy"
* passe - antonim dla "roxxy", "trendy", "jazzy"
na arce pytajac kogokolwiek mozna dostac po uszach ;] zwlaszcza jezeli sie ma opis kogos slawnego ale t oswoja droga ;p
juz wiem wszystko u kogo pozostaje kwestia zapytaj o ... i z tym mi zejdzie z godzine ale dam rade dzieki dla krasnala z nuln ;]
ps. do karak kadrin nei zapisuje sie juz u ungrima ;]
juz wiem wszystko u kogo pozostaje kwestia zapytaj o ... i z tym mi zejdzie z godzine ale dam rade dzieki dla krasnala z nuln ;]
ps. do karak kadrin nei zapisuje sie juz u ungrima ;]
Violla pisze:A może zapytaj na arce jakiegoś Khazada? Myślę, że jego pomoc może być nieoceniona
To jest najpiekniej powiedziane "spytaj na arce" jakie do tej pory zobaczylem w historii forum arkadii!

Pozdrawiam!
S.
Czy w zawodzie trapera <zaskocz kogos> działa na zwierzaki jak quasi-spec? Czy jak normalny cios?
Dół: Dziękuję.
Dół: Dziękuję.
Ostatnio zmieniony 08 kwie 2011 01:53 przez Sara, łącznie zmieniany 1 raz.
Chcialem sie podzielic moim spostrzezeniem a mianowicie - zauwazylem ze autjoin oprocz speca ma rozbrajanie. Czy ktos moglby mi cos wiecej o tym powiedziec?