Podziekowania dla graczy.
Re: Podziekowania dla graczy.
Dziekuje tajemniczemu/ej 'wielbicielowi/ce' za dwa piekne nieco rozowe prezenty...

Ug!
Jako ze Gilanel już rzuciła w dedykacjach wszystko to co ja chciałem to ja tylko podziękuje całej ekipie za te dwa dni imprezy
A więc tak:
Bratu Iskry - że mu się chciało wpaść do nas, że trafił i wypił przynajmniej to symboliczne piwo
Za te wszystkie przezabawne historie (borsuk!)
Atomowce - za to że wpadła, walczyła do upadłego w pierwszy dzień. Przy okazji pogratulować od razu chce cierpliwości za ten poniedzialkowy 3 godzinny korek w Krakowie [;
Elfowi - za to pojawianie sie i znikanie. Za wprowadzanie takiego pozytywnego humoru i skuteczność w walce z wódką!
Intruzowi - Też dzięki
Aczkolwiek z Tobą bedziem sie widzieć pewnie przy weekendzie znowu
Moniaczy za to że jest. [;
Jako ze Gilanel już rzuciła w dedykacjach wszystko to co ja chciałem to ja tylko podziękuje całej ekipie za te dwa dni imprezy

A więc tak:
Bratu Iskry - że mu się chciało wpaść do nas, że trafił i wypił przynajmniej to symboliczne piwo

Atomowce - za to że wpadła, walczyła do upadłego w pierwszy dzień. Przy okazji pogratulować od razu chce cierpliwości za ten poniedzialkowy 3 godzinny korek w Krakowie [;
Elfowi - za to pojawianie sie i znikanie. Za wprowadzanie takiego pozytywnego humoru i skuteczność w walce z wódką!
Intruzowi - Też dzięki

Moniaczy za to że jest. [;
Bratu Iskry:
Wujek Staszek... Mistrz wiadomo czego.
Pani Instruktor:
Lubie.
Elfowi bo go nosilo i wiele stracil:
Lonesome Traveller :>
Porucznikowi i Sierzantowi:
Jakie dowodztwo - Taka armia.
Wujek Staszek... Mistrz wiadomo czego.
Pani Instruktor:
Lubie.
Elfowi bo go nosilo i wiele stracil:
Lonesome Traveller :>
Porucznikowi i Sierzantowi:
Jakie dowodztwo - Taka armia.
Dziekuje serdecznie paru ogrom za pokazanie mi dobrej strony ogrzej natury!
Skonczylo sie na lizaniu, ale to jeszcze da sie wytrzymac.
Szczegolne podziekowania dla niejakiego...szamana.
J.

Szczegolne podziekowania dla niejakiego...szamana.
J.
Chcialbym podziekowac niejakiemu szamanowi za to, ze wyczerpal limit rpga na pol roku.
Oraz pogratulowac mu tego, ze teraz bedzie musial zajebac 40 zoltkow, zeby naprawic spowrotem reputacje Gildii.
Oraz pogratulowac mu tego, ze teraz bedzie musial zajebac 40 zoltkow, zeby naprawic spowrotem reputacje Gildii.
Kupcom, Subiektom, Partnerom, Kandydatom, Kandydatom na Kandydatów za to, że jeszcze im się chce i starają się coś robić dla ogólnego dobra.
Co wy na to, żeby założyć sobie jakieś cechowe forum czy coś w tym stylu? Ma to sens?
v.
Co wy na to, żeby założyć sobie jakieś cechowe forum czy coś w tym stylu? Ma to sens?
v.
Pozostając w tematyce okołocechowej:
Haylie, Huggowi i Eve za miłą niespodziankę. 

Bardzo dziekuje Morowakowi za magie i miecz, jednoczesnie chcialabym przeprosic Duruma za 2 pacyfki
iha, na judewierzchowcu.
pzdr!

iha, na judewierzchowcu.
pzdr!
Niemniej każdy staje czasami w obliczu dokonania pewnych wyborów. I dokonać ich musi. Czasami musisz odpowiedzieć sobie na pytanie, czy jesteś już człowiekiem, czy dopiero wyrobem człowiekopodobnym.
Za akcję sprzed dosłownie chwili - wszystkim obecnym (-: Tak solidnych walk to dawno nie było (-:
Też dzięki!
btw Oddacie moją kostkę ?
btw Oddacie moją kostkę ?