Porady dla graczy.
Re: Porady dla graczy.
Stawiam, że jakiś miecz cię ledwo musnął w głowę. Ewentualnie topór.
Żarty żartami, nie ma co się tym za bardzo przejmować. Może jakiś błąd?
Proponuje odwiedzić fryzjera, najwyżej doklei peruke.
Żarty żartami, nie ma co się tym za bardzo przejmować. Może jakiś błąd?
Proponuje odwiedzić fryzjera, najwyżej doklei peruke.
Do kontaktów z czarodziejami służy komenda ‚zglos’ (błąd/pomysl/mg).
Też mnie to kiedyś zastanawiało, gdyż mnie w naturalny sposób włosy urosły. Z krótkich na średniej długości. Najprościej to chyba pójść do fryzjera i tyle. Od czasu poprawienia fryzury nie mam z tym problemu.
Niziołki wszystkich krajów - łączcie się!
"[...] hobbity to naprawdę zadziwiające stworzenia. Możesz się nauczyć o nich wszystkiego w ciągu miesiąca, a jednak, po stu latach, mogą cię dalej zadziwić"/Gandalf Szary
http://www.pajacyk.pl/
"[...] hobbity to naprawdę zadziwiające stworzenia. Możesz się nauczyć o nich wszystkiego w ciągu miesiąca, a jednak, po stu latach, mogą cię dalej zadziwić"/Gandalf Szary
http://www.pajacyk.pl/
- Herenvarno
Ja tez chce!! Moge od czasu do czasu odwiedzac fryzjera dla sciecia wlosow, bylby jakis glebszy sens odwiedzania tego przybytku, nie tylko wtedy gdy np. "obcinamy" z krotkich wlosow na dlugie!
Nie każdy jest mile widziany w moim domu. Gdybym wszystkich traktował jednakowo, nikogo nie wyróżniłbym!
A ja zawsze myślałem, że to, ze włosy rosną, jest zupełnie naturalne...Violla pisze:Też mnie to kiedyś zastanawiało, gdyż mnie w naturalny sposób włosy urosły.
Ja już nie wiem co się dzieje z tym stażem, były nowe treningi 19/06/2010 wydilowana postać w tygodniu grubo powyżej tych pięciu godzin, nadchodzi sobota i nic, nadchodzi niedziela i nic, mamy poniedziałek i nadal nic. Czy ktoś mi może powiedzieć czy to bład jakiś czy tajemnicze zmiany o których nikt nic nie wie czy znowu jeszcze coś innego?
- Herenvarno
Carolla spojrz na godzine, nie zdazylas jeszcze zrobic pieciu godzin stazu liczac od poniedzialku.
Ostatnio zmieniony 28 cze 2010 09:27 przez Herenvarno, łącznie zmieniany 1 raz.
Nie każdy jest mile widziany w moim domu. Gdybym wszystkich traktował jednakowo, nikogo nie wyróżniłbym!
Już jest 5 godzin i nadal dupa.
- Herenvarno
Zgloś.
Bogowie, to ja się pogubiłem już :O
Jest poniedziałek, godzina 00:01. W niedzielę biłem 5h stażu bez sensu, więc dopiero jak w poniedziałek wyidluję 5h to będę mógł trenować?
W sensie, stażu nie wbija się na następny tydzień, tylko na bieżący?
Jest poniedziałek, godzina 00:01. W niedzielę biłem 5h stażu bez sensu, więc dopiero jak w poniedziałek wyidluję 5h to będę mógł trenować?
W sensie, stażu nie wbija się na następny tydzień, tylko na bieżący?
Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Ponadto zastrzega on sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.
Dokładnie. Przychodzi nowy tydzien i wtedy nabijasz staż, czyli jest on naliczany z dołu za granie w obecnym tygodniu, nie z góry na tydzien przyszly.