Porady dla graczy.
Re: Porady dla graczy.
Jesli dostales taki komunikat przy braniu paczki to znaczy ze przekroczyles pewien limit paczek. Jest on ustalony zeby nie zarabiac zbyt duzo na paczkach i nie ma z tego co wiem nic wspolnego z reputacja. Poczekaj do jutra(byc moze pare godzin), powinienes znow miec mozliwosc brania paczek.
Chyba nalezy brac tylko najlepiej platne paczki zeby najlepiej wykorzystac ten limit.(ale nie testowalem tego)
Pozdrawiam
B.
Chyba nalezy brac tylko najlepiej platne paczki zeby najlepiej wykorzystac ten limit.(ale nie testowalem tego)
Pozdrawiam
B.
Aha, w takim razie jeszcze jedna kwestia - czy jak juz jestem pocztylionem to moze mi spadac reputacja z czasem na poczcie?Czy moze dojsc do paradoksu, ze w koncu bede pocztylionem redanii z rogiem, a bede mogl roznosic paczki tylko po Novigradzie?
Żądamy godnych stawek dla łapaczy zwierząt!
Reputacja spada. I jesli spadnie ponizej pewnego poziomu, rog zniknie.
Co więcej, o ile nic się nie zmieniło, nie będziesz mógł mieć najwyższej reputacji w 3 różnych królestwach. Z moich doświadczeń wynika, że można mieć maksa tylko w dwóch. Wyrobienie sobie najwyższej reputacji w kolejnym królestwie będzie skutkować obniżeniem reputacji w innym.
A podczas nielogowania się reputacja spada, czy tylko podczas gry?
- Herenvarno
Podczas braku loga wciaz spada.
Nie każdy jest mile widziany w moim domu. Gdybym wszystkich traktował jednakowo, nikogo nie wyróżniłbym!
a dla podtrzymania reputacji starczy dostarczyc obojetnie jakas paczke, czy trzeba jakas dlugodystansowa?
"Każda mutacja musi mieć czas rozwoju. Najpierw jest taki mutant, taki mutant... A później taki duży mutant"- A.Kwasniewski
Używa ktoś puklerzy? Jeśli tak, to po co?
re: H. niżej
Pytam czy ktoś znalazł ukryty sens ich istnienia.
re: H. niżej
Pytam czy ktoś znalazł ukryty sens ich istnienia.
Ostatnio zmieniony 18 cze 2010 13:24 przez Pulp, łącznie zmieniany 1 raz.
- Herenvarno
Re up:
Czy twoje pytanie dotyczy tego, czym sa puklerze, czy o preferencje osobiste graczy?
Czy twoje pytanie dotyczy tego, czym sa puklerze, czy o preferencje osobiste graczy?
Nie każdy jest mile widziany w moim domu. Gdybym wszystkich traktował jednakowo, nikogo nie wyróżniłbym!
Tu się mylisz. Jedną z postaci mam maksymalną reputację we wszystkich trzech krainach "paczkowych" w Imperium.Bjoern pisze:Co więcej, o ile nic się nie zmieniło, nie będziesz mógł mieć najwyższej reputacji w 3 różnych królestwach. Z moich doświadczeń wynika, że można mieć maksa tylko w dwóch. Wyrobienie sobie najwyższej reputacji w kolejnym królestwie będzie skutkować obniżeniem reputacji w innym.