Podziekowania dla graczy.
Re: Podziekowania dla graczy.
To podziekowania dla graczy a nie dla postaci 

Populacja graczy arkadyjskich nie dorasta - gracze z reguły się tylko starzeją.
Pisze tu, bo nie chce nowego tematu zakladac.
Nie wiem jakim cudem, zostalo zablokowane na moim gg, wiekszosc osob. To byl jakis blad lub ktos mi sie wbil na konto albo nie wiem co :/ Na pewno nie mialam z tym nic wspolnego. Wiec jesli ktos poczul sie zdziwiony tym ze ma bana u mnie to niech sie juz nie dziwuje ;)
Nie wiem jakim cudem, zostalo zablokowane na moim gg, wiekszosc osob. To byl jakis blad lub ktos mi sie wbil na konto albo nie wiem co :/ Na pewno nie mialam z tym nic wspolnego. Wiec jesli ktos poczul sie zdziwiony tym ze ma bana u mnie to niech sie juz nie dziwuje ;)
Eksp? Po co nam eksp! Przeciez mozemy erpegowac 

Dzięki wszystkim za kilka lat wspólnej zabawy.
Rongar/Yalom/Hakatri/Oswald
Rongar/Yalom/Hakatri/Oswald
Za gnomem będziemy tęsknić, ale elf niech spier... ;]
Przeca nie umarl...Haern pisze:Gnomik :( [*]
Eksp? Po co nam eksp! Przeciez mozemy erpegowac 

- Herenvarno
Ale to może życzenia są?
Nie każdy jest mile widziany w moim domu. Gdybym wszystkich traktował jednakowo, nikogo nie wyróżniłbym!
Eh, Yalom. Odwaliłeś. Mogę przejąc AiS, mogę ? Ale generalnie szkoda. Powodzenia w tym świecie, hen, za oknem.
A żeby wpasować się w temat:
Faidze:
Za ogarnięcie DGNu i przypomnienie, że to dzisiaj. A biorąc pod uwagę godzinę, to nawet i wczoraj.
Haspowi:
Za bycie stu procentowym Haspem w każdej chwili odgrywania. Kółko i krzyży FTW.
Fajneeli:
Bo jest Fajna, mimo, że nie gnomka.
Fabastowi:
Za 'Powiedz coś głupiego'. Wygrałeś, stary.
Nie wiem kto odpowiadał za smoka:
... ale kawał dobrej roboty
Seren:
Za loterie. Iszy raz miałem przyjemność być na DGNie. Fajna sprawa, ta loteria. Oraz za całość. Fajowa babka z Ciebie ( chociaż nigdy nie wiadomo, za klawiatura, po drugiej stronie lustra może siedzieć otyły czterdziestolatek ).
Zbiorowo kupcom:
... za konkursy, oba. Śmiesznie było. A wypełnianie pergaminów na część pierwsza dało sporo radochy.
Przybyłym:
Ze wytrzymali do końca
. Polecam się.
A żeby wpasować się w temat:
Faidze:
Za ogarnięcie DGNu i przypomnienie, że to dzisiaj. A biorąc pod uwagę godzinę, to nawet i wczoraj.
Haspowi:
Za bycie stu procentowym Haspem w każdej chwili odgrywania. Kółko i krzyży FTW.
Fajneeli:
Bo jest Fajna, mimo, że nie gnomka.
Fabastowi:
Za 'Powiedz coś głupiego'. Wygrałeś, stary.
Nie wiem kto odpowiadał za smoka:
... ale kawał dobrej roboty

Seren:
Za loterie. Iszy raz miałem przyjemność być na DGNie. Fajna sprawa, ta loteria. Oraz za całość. Fajowa babka z Ciebie ( chociaż nigdy nie wiadomo, za klawiatura, po drugiej stronie lustra może siedzieć otyły czterdziestolatek ).
Zbiorowo kupcom:
... za konkursy, oba. Śmiesznie było. A wypełnianie pergaminów na część pierwsza dało sporo radochy.
Przybyłym:
Ze wytrzymali do końca

"I've seen things you people wouldn't believe. Attack ships on fire off the shoulder of Orion. I watched C-beams glitter in the darkness at Tan Hauser Gate. All those moments will be lost in time like tears in rain. Time to die. " - Roy.
Powinni opublikowac co fajniejsze odpowiedzi z konkursu pisemnego. 
"Hasp 0, Rispat 1."
Zyczenia napisze pozniej, na razie po prostu podziekuje wszystkim za przybycie.

"Hasp 0, Rispat 1."
Zyczenia napisze pozniej, na razie po prostu podziekuje wszystkim za przybycie.