Rozumiem, uważam jednak wręcz przeciwnie. Oczywiście obaj zdajemy sobie sprawę, że psy szczekają a karawana jedzie dalejBuluar pisze:Przy obecnych zalozeniach koncepcyjnych Arkadii, nie ma miejsca na niej dla zawodow elitarnych, gdyz nie spelniaja swojej funkcji.Tabulariks pisze:Zagalopowałeś się. Nie wypowiadam się na temat kwestii technicznych, są one dla mnie wtórne, wynikają bowiem z założeń koncepcyjnych i są im podporządkowane, prawda? Nie interesuje mnie jak coś jest zrobione, ma po prostu spełniać swoją funkcję.Buluar pisze:Nie chce byc niegrzeczny, ale nie masz pojecia jak dziala efekt tlumu, a raczysz zajmowac stanowisko w sprawie walk masowek z elitarkami?
Galopujaca bezszczelnosc.
Pozdrawiam.
Edit:
Pozdrawiam rowniez.
Zawody Elitarne [Ankieta]
-
Tabulariks
- Kontakt:
Re: Zawody Elitarne [Ankieta]
Zapraszam na Dropbox, serwis umożliwiający synchronizację i archiwizację plików oraz katalogów (2GB za free) oraz dostęp do nich z PC, Mac, iPhone i Android!
Po rejestracji zarówno ja jak i Ty otrzymamy dodatkowe miejsce na dane
.
Po rejestracji zarówno ja jak i Ty otrzymamy dodatkowe miejsce na dane
Wierze, ze doczekam czasu, kiedy Administracja bedzie wspoltworzyc te gre z graczami.
Tym sie zdecydowanie roznimy.
Pozdrawiam
Tym sie zdecydowanie roznimy.
Pozdrawiam
Każde społeczeństwo dzieli sie na trzy warstwy. Ludzi nieruchomych, ludzi ruchomych i tych, którzy poruszają innymi.
Abraham Lincoln
Abraham Lincoln
czemu nie zakladaliscie takich tematow jak lataliscie dzien w dzien w 30 po arkadii rozwalajac wszystko co sie ruszalo ? (nie tak dawno zreszta)
"Każda mutacja musi mieć czas rozwoju. Najpierw jest taki mutant, taki mutant... A później taki duży mutant"- A.Kwasniewski
Elitarki powinny zostać. Zawsze były a i tak mutanci robili to co mają w zwyczaju. Może dzięki temu będą siedzieli przy kompie gdy expią bo miewali z tym problemy.
Rozne grzechy zdazaly sie takze Dobrej stronie, w tym tej Elitarnej. Biorac pod uwage fakt, ze kapitua obecnego Zakonu tworzona jest przez bylych graczy MC, uwazam, ze wypominki nie maja najmniejszego sensu, a tylko obniza merytorycznosc calej dyskusji.Pieter pisze:Elitarki powinny zostać. Zawsze były a i tak mutanci robili to co mają w zwyczaju. Może dzięki temu będą siedzieli przy kompie gdy expią bo miewali z tym problemy.
Re dol;
Pomijaj bledy statystyczne
Ostatnio zmieniony 25 kwie 2010 18:09 przez Buluar, łącznie zmieniany 3 razy.
Każde społeczeństwo dzieli sie na trzy warstwy. Ludzi nieruchomych, ludzi ruchomych i tych, którzy poruszają innymi.
Abraham Lincoln
Abraham Lincoln
tak, odeszlismy z MC bo widzielismy co sie dzieje ;ppp (btw Moradin nie byl w MC nigdy)
"Każda mutacja musi mieć czas rozwoju. Najpierw jest taki mutant, taki mutant... A później taki duży mutant"- A.Kwasniewski
w MC nie bylo tez Makusa, ale wiekszosc szefostwa Zakonu stanowi obecnie byle MC.
Elitarki przecwiko MC - MC chocby w 40 sie zebralo, to jesli trafi na 15 Zakono-ZT-TW to dostanie becki, nie wazne jakie mialo by poziomy. Tu nie chodzi o liczbe i sile, ale o umiejetnosci, dla ktorych nie ma juz miejsca. Nie ma na arce npca z sila zakonnej szarzy, jesli jest - pokazcie mi go prosze.
Nie wiem jakie jest ograniczenie w TW, ale ZT moze byc 10, 10 rycerzy - wystarczy, to sila zdolna rozpiepszyc kazda druzyne, nawet 20mc na legendzie.
Zamkniecie elitarek bylo spowodowane... mi sie wydaje ze akcja MC i OK, pozniej postanowiono zamknac reszte gildii odbierajac tak naprawde polowe zabawy, bo zdobycie gildii bylo czyms fajnym, mozliwoscia zgonow walki itd. Obecnie - jest tylko pk, do ktorego imho - doprowadzili wizowie. Siedzisz, expisz, wpada wrog - albo uciekniesz, albo nie, z tym ze po zlej stronie albo zamienilbym na masz szczescie badz nie.
Elitarki przecwiko MC - MC chocby w 40 sie zebralo, to jesli trafi na 15 Zakono-ZT-TW to dostanie becki, nie wazne jakie mialo by poziomy. Tu nie chodzi o liczbe i sile, ale o umiejetnosci, dla ktorych nie ma juz miejsca. Nie ma na arce npca z sila zakonnej szarzy, jesli jest - pokazcie mi go prosze.
Nie wiem jakie jest ograniczenie w TW, ale ZT moze byc 10, 10 rycerzy - wystarczy, to sila zdolna rozpiepszyc kazda druzyne, nawet 20mc na legendzie.
Zamkniecie elitarek bylo spowodowane... mi sie wydaje ze akcja MC i OK, pozniej postanowiono zamknac reszte gildii odbierajac tak naprawde polowe zabawy, bo zdobycie gildii bylo czyms fajnym, mozliwoscia zgonow walki itd. Obecnie - jest tylko pk, do ktorego imho - doprowadzili wizowie. Siedzisz, expisz, wpada wrog - albo uciekniesz, albo nie, z tym ze po zlej stronie albo zamienilbym na masz szczescie badz nie.
Nigdy nie jest za pozno, by odkryc samego siebie...
-
Grub
Ludzie ktorzy nie stoja na drodze zakono elitarek wogole powinny sie nie wypowiadac. Chyba ze nabiora jakotakiego mniemania o ich sile i skonfrontuja sie z sytuacja napadu tych sil na ich stowarzyszenie tudzież gildie. I nie pier.... za przeproszeniem glupot bo az zal czytac. Mowie tu o wybowiedziach Tabularixa ktory w domenie Isztar miodem i mlekiem plynacej i kwiatkami pachnacej nie ma nic do gadania. Chcecie miec elitarki ? Moze powinni przeniesc wam elitarki do Isztar i podejmijcie z nimi walke ?
Ciekawi mnie jak wam sie grało w czasach po kasacjach gdzie logowalo sie 2-3 mutantów. Ciagły exp ? Legenda ? i co wtedy dalej ? przejscie na zielarstwo kto wiecej kwiatkow znajdzie ? Bo do tego to zmierza.
Ciekawi mnie jak wam sie grało w czasach po kasacjach gdzie logowalo sie 2-3 mutantów. Ciagły exp ? Legenda ? i co wtedy dalej ? przejscie na zielarstwo kto wiecej kwiatkow znajdzie ? Bo do tego to zmierza.
Nie. Nie zmierza do tego. Obraca sie ciagle w tym samym. Kawal, b. dosw, zgon, kwiatki, wiele, kawal i tak dalej i tak dalej. I powiem wiecej - sami zrobiliscie cos takiego z tej gry.
Pozdrawiam wsiech.
re dol:
Biegam jako gp ale z ta beztroska to przeadziles. Tak jak pisalem wczesniej, z jednej strony znudzeni, z drugiej strony sfrustrowani gracze w wykoksanym sprzecie, z pelnymi zawodami leja co im pod te ich trzymane magiki podpadnie.
Wam wszystkim po prostu przydalaby sie jakas nowa zabawka w ramach tej calej rozgrywki, a nie obciete spece. Jest jeden jedyny fakt - szarza jest przegieta. A reszta? Chodzacy TW z Zakonami etc to juz kwestia graczy a nie ich specy. Odrobina checi wystarczylaby, zeby wygladalo to tak, jak powinno wygladac w zalozeniu, na jakim sie ten swiat opiera.
Pozdrawiam wsiech.
re dol:
Biegam jako gp ale z ta beztroska to przeadziles. Tak jak pisalem wczesniej, z jednej strony znudzeni, z drugiej strony sfrustrowani gracze w wykoksanym sprzecie, z pelnymi zawodami leja co im pod te ich trzymane magiki podpadnie.
Wam wszystkim po prostu przydalaby sie jakas nowa zabawka w ramach tej calej rozgrywki, a nie obciete spece. Jest jeden jedyny fakt - szarza jest przegieta. A reszta? Chodzacy TW z Zakonami etc to juz kwestia graczy a nie ich specy. Odrobina checi wystarczylaby, zeby wygladalo to tak, jak powinno wygladac w zalozeniu, na jakim sie ten swiat opiera.
Ostatnio zmieniony 25 kwie 2010 19:45 przez Urithair, łącznie zmieniany 1 raz.
-
Grub
Nikt ci nie karze przynalezec do stowarzyszenia ktore jest wplatane w roznego rodzaju walki. Mozesz beztrosko biegac GP.Urithair pisze:Nie. Nie zmierza do tego. Obraca sie ciagle w tym samym. Kawal, b. dosw, zgon, kwiatki, wiele, kawal i tak dalej i tak dalej. I powiem wiecej - sami zrobiliscie cos takiego z tej gry.
Pozdrawiam wsiech.