Nowsze płacze na magów
Re: Nowsze płacze na magów
Wystarczy wrócić panikę na poziom, który miała zaraz po wprowadzeniu (5-6 dogonień i odpala się panika). Wtedy nawet jestem w stanie wrócić do Arkadii. Inaczej ta gra nie ma sensu.
POZDRAWIAM.
POZDRAWIAM.
Bez przesady, idzie powalczyc i nawet jest ciekawie. To ze z osadnikami nikt sie nie chce bic nie znaczy, ze reszta sie nie bawi, a zmiany sa zle.
Przy poprzedniej panice nie bedzie pvp tylko wylapywanie wieksza grupa pojedynczych graczy na expowiskach. Bez reformy czasu potrzebnego na zdobycie expa, nie wroze powrotu pvp.
Dziękuję za zrealizowanie pomysłu
<3

There must be some way out of here, said the joker to the thief
There's too much confusion, I can't get no relief
No reason to get excited, the thief, he kindly spoke
There are many here among us who feel that life is but a joke
There's too much confusion, I can't get no relief
No reason to get excited, the thief, he kindly spoke
There are many here among us who feel that life is but a joke
Mała rzecz a cieszy. Dziękuję.
Duże podziękowania za drobiazg wcale niedrobny 

Podpinam się pod powyższe.
Dziękujemy!
Dziękujemy!
Dziekuje za ostatnie rzeczy 

Słowa uznania dla Czarodziei w kwestii obecnej stabilności Akradii. Wczorajszy event odbywał się niemal na granicy automatycznej Apokalipsy i pomimo 40 paru osób na jednej lokacji i zamieszania nic się nie przycinało. gj!
Pierwsza zasada podróżnika "Nie sztuka gdzieś wleźć, sztuką jest wyleźć".
Druga zasada podróżnika "Gdziekolwiek wleziesz zawsze znajdzie się tam jakieś wyjście, na przykład przez zaświaty".
Druga zasada podróżnika "Gdziekolwiek wleziesz zawsze znajdzie się tam jakieś wyjście, na przykład przez zaświaty".
Nie mam pojęcia gdzie będzie pasować pytanie więc wrzucam tutaj:
Jak poprawnie zgłosić sugestię do pochodzeniówki gdy nie ma się dostępnego npca? Czekać aż ten npc się pojawi i wtedy zgłaszać w nim? Dodam, że poluję na niego około 2 miesięcy i upolować nie mogę.
Jak poprawnie zgłosić sugestię do pochodzeniówki gdy nie ma się dostępnego npca? Czekać aż ten npc się pojawi i wtedy zgłaszać w nim? Dodam, że poluję na niego około 2 miesięcy i upolować nie mogę.