Nowe płacze na magów

Forum wieści z Arkadii.
Deval
Posty: 42
Rejestracja: 04 mar 2011 19:38
Lokalizacja: Carbon

Re: Nowe płacze na magów

Post autor: Deval » 17 wrz 2016 09:24

Nie podoba mi się zmiana w bankach. Nie można sprawdzić stanu konta.
Wpłacane monety nie są denominowane automatycznie na najwyższy nominał.
Aktualnie monety znajdujące się w depozycie nie mają opcji liczenia ich w przeciwieństwie do innych przedmiotów.
Policzenie monet przy dużej ich ilości będzie niemożliwe, ponieważ ich nie uniesiemy.

Vicken
Posty: 1
Rejestracja: 14 lip 2015 15:34

Re: Nowe płacze na magów

Post autor: Vicken » 17 wrz 2016 09:58

Deval pisze:Nie podoba mi się zmiana w bankach. Nie można sprawdzić stanu konta.
Wpłacane monety nie są denominowane automatycznie na najwyższy nominał.
Aktualnie monety znajdujące się w depozycie nie mają opcji liczenia ich w przeciwieństwie do innych przedmiotów.
Policzenie monet przy dużej ich ilości będzie niemożliwe, ponieważ ich nie uniesiemy.
Raz- nie masz już prowizj, gdy wpłacasz monety. W związku z tym ręczna denominacja chyba nie jest zbyt kosztowna?
Jak sobie wsadzisz do skrzynki mithrylowe monety, chyba nie masz takich stosów, że nie uniesiesz ich. ;P

Adamson
Posty: 29
Rejestracja: 28 kwie 2011 22:01

Re: Nowe płacze na magów

Post autor: Adamson » 17 wrz 2016 14:31

Dzięki!
Teraz to już jest genialnie z monetami.
Fajna poprawka do niezłej zmiany.

Deval
Posty: 42
Rejestracja: 04 mar 2011 19:38
Lokalizacja: Carbon

Re: Nowe płacze na magów

Post autor: Deval » 17 wrz 2016 14:53

Dobra robota! Dzięki za szybka zmianę.

Intia
Posty: 11
Rejestracja: 07 lut 2016 23:45

Re: Nowe płacze na magów

Post autor: Intia » 17 wrz 2016 15:45

Na wstępie przyłączam się do chóru wszystkich wdzięcznych - nowy klient jest świetny!
Mam jednak dwa problemy - nie wiem gdzie po likwidacji kont podziały się moje oszczędności z Quenelles. Nie posiadałam tam depozytu, więc spodziewałam się odnaleźć je w Nuln (gdzie jest moja najbliższa skrzynka), ale niestety nie. W moim drugim i ostatnim depozycie mam tylko grosze, które uprzednio znajdowały się w tym samym banku. Muszę wykupić depozyt w Quen, żeby odzyskać pieniądze?
A druga taka mała sprawa - zniknęła mi gdzieś ikonka do odczytywania logów po jednorazowym skorzystaniu z niej. Przejrzałam wszystkie ustawienia, ale chyba nigdzie nic nie wyłączyłam... :? Byłabym wdzięczna za pomoc!
Pozdrawiam

Awatar użytkownika
Tarael
Posty: 32
Rejestracja: 31 mar 2014 22:01

Re: Nowe płacze na magów

Post autor: Tarael » 17 wrz 2016 16:08

Błędy zgłaszamy na Arkadii: ?zglos.

Awatar użytkownika
Paulie
Posty: 527
Rejestracja: 12 lut 2009 21:15
Lokalizacja: Bydgoszcz

Re: Nowe płacze na magów

Post autor: Paulie » 17 wrz 2016 17:22

Niezle. Chociaz zmiana z bankami w mojej ocenie nie jest dobrym pomyslem (usuniecie prowizji) to widac krok na plus w temacie walk miedzy graczami. Jeszcze przywrocenie sensownej kary za zgon i otworzenie gildii, i bedzie sens sie zalogowania. ;-)
Great things are possible when one man's wisdom and an hour's effort are combined.
A sound offense has the power of roaring water, it fills every hole in an opponent's defenses.


<@thran> jakby postac miala byc odbiciem gracza sin gralby w kz

Radgar
Posty: 5
Rejestracja: 15 wrz 2016 13:45

Re: Nowe płacze na magów

Post autor: Radgar » 18 wrz 2016 20:05

A gdzie powinien szukać swoich oszczędności ktoś kto nigdy nie miał wykupionego depozytu?
//edit
Już mam depozyt wraz z całym zgromadzonym majątkiem

Ellax
Posty: 62
Rejestracja: 14 lis 2012 21:28

Re: Nowe płacze na magów

Post autor: Ellax » 18 wrz 2016 22:34

I to jest bardzo dobre pytanie :-) Czasem nawet trudno zapamiętać gdzie i ile jakich monet się miewa.
Zawsze musi być jakiś cel, żeby odczuwało się chęć.

Awatar użytkownika
Vae
Posty: 62
Rejestracja: 07 sie 2011 04:25

Re: Nowe płacze na magów

Post autor: Vae » 22 wrz 2016 22:45

Rafgart dziękuje serdecznie za błyskawiczną reakcje!

V

Zablokowany