Komentarze do Pytan

Forum wieści z Arkadii.
Gniot
Posty: 612
Rejestracja: 13 lut 2009 09:57

Re: Komentarze do Pytan

Post autor: Gniot » 27 lip 2009 19:22

Werbat Ty to jestes jedna wielka anomalia :P
2011.04.01
Gniot Adiutant Kapitana Kompanii Gryfa, Walczacy z Wiatrakami, Miecznik z
Paweza, Naczelny Madrala Arkadii, Ogr o Elfich Uszach, Elf o Ogrzym
Rozumku, Zastepca Szefa Muminkow z Obozu Najemnikow, Arcydzielo
Sztuki Cukierniczej

Awatar użytkownika
Werbat
Posty: 1357
Rejestracja: 12 lut 2009 21:25
Lokalizacja: Poznań
Kontakt:

Re: Komentarze do Pytan

Post autor: Werbat » 27 lip 2009 21:40

Mam anomalię na mistrza.
I aim to misbehave.
Systematycznie dążę do wyrugowania hejtu z arsenału swoich środków wyrazu.

Gniot
Posty: 612
Rejestracja: 13 lut 2009 09:57

Re: Komentarze do Pytan

Post autor: Gniot » 28 lip 2009 11:55

Re Dima:
Wina lacza ? mi tez tak neo padalo az wymienilem modemik teraz smiga :)
2011.04.01
Gniot Adiutant Kapitana Kompanii Gryfa, Walczacy z Wiatrakami, Miecznik z
Paweza, Naczelny Madrala Arkadii, Ogr o Elfich Uszach, Elf o Ogrzym
Rozumku, Zastepca Szefa Muminkow z Obozu Najemnikow, Arcydzielo
Sztuki Cukierniczej

Awatar użytkownika
Vinzt
Posty: 132
Rejestracja: 25 mar 2009 14:42

Re: Pytania do Czarodziejów

Post autor: Vinzt » 28 lip 2009 11:59

Niestety Dima nie ma takiej możliwości.

Pisałem na początku lipca z tym samym problemem (i to nie po pierwszym a którymś z kolei zgonie spowodowanym przez pad łącza - 6 zgon? a może już 7 - tego nie pamiętam)

Odpowiedź od Yarrida przytoczyłbym w cytacie, gdybym miał jeszcze ten list. Administracja w każdym razie nie może nic zrobić z taką kwestią.

Jak to Yarrid ujał, jedyne co mogą zrobić, to złożyc najszczersze wyrazy współczucia :D

Pozdr.

V.

Awatar użytkownika
Vinzt
Posty: 132
Rejestracja: 25 mar 2009 14:42

Re: Komentarze do Pytan

Post autor: Vinzt » 28 lip 2009 12:00

Mnie tak padało UPC. Gościu wymienił filtry w puszce zbiorczej i teraz już nie pada. Teraz za to modem sie restartuje :D.

Deli
Posty: 348
Rejestracja: 12 lut 2009 22:28

Re: Komentarze do Pytan

Post autor: Deli » 28 lip 2009 12:07

Dima: Czasami pomagają nowsze sterowniki - miałem tak kiedyś u jednego klienta - co pół godziny miał bluescreena :)- po wgraniu nowych sterowników problem zniknął.
Populacja graczy arkadyjskich nie dorasta - gracze z reguły się tylko starzeją.

Dima
Posty: 30
Rejestracja: 09 kwie 2009 14:50

Re: Komentarze do Pytan

Post autor: Dima » 28 lip 2009 12:13

Dzieki, pokombinuje ze sterownikami a potem najwyzej wymienie modem.

Bo pady lacza sa masakryczne, czasami jest to przerwanie polaczenia na 1 sekunde.. Czyli trzeba sie tylko polaczyc ponownie. A czasami sa to pady 1-2 minutowe.. np. 3 razy w ciagu godziny.

Gniot
Posty: 612
Rejestracja: 13 lut 2009 09:57

Re: Komentarze do Pytan

Post autor: Gniot » 28 lip 2009 12:18

Jaki modemik masz ?
2011.04.01
Gniot Adiutant Kapitana Kompanii Gryfa, Walczacy z Wiatrakami, Miecznik z
Paweza, Naczelny Madrala Arkadii, Ogr o Elfich Uszach, Elf o Ogrzym
Rozumku, Zastepca Szefa Muminkow z Obozu Najemnikow, Arcydzielo
Sztuki Cukierniczej

Awatar użytkownika
Werbat
Posty: 1357
Rejestracja: 12 lut 2009 21:25
Lokalizacja: Poznań
Kontakt:

Re: Komentarze do Pytan

Post autor: Werbat » 28 lip 2009 12:18

Ja tak miałem będąc "szczęśliwym posiadaczem" routera Edimaxa. Oprócz standardowych padów łącza "z zaskoczenia", mój router nie lubił na przykład http://southparkstudios.com, rozłączając za każdym razem internety. Znajomemu taki sam Edimax rozłączał się za _każdym_ razem, kiedy próbował grać w jedną taką strzelankę online.

Cieszę się, że się to gówno spaliło. Kupiłem jakiegoś netgeara, od tygodnia+ go mam i ani razu nie było problemu. A te 'modemy' to w ogóle szajs, lepiej wydać dwie stówki na router i mieć spokój.
I aim to misbehave.
Systematycznie dążę do wyrugowania hejtu z arsenału swoich środków wyrazu.

Dima
Posty: 30
Rejestracja: 09 kwie 2009 14:50

Re: Komentarze do Pytan

Post autor: Dima » 28 lip 2009 12:19

Gniot pisze:Jaki modemik masz ?
Nie mam pojecia, zobacze jak bede w domu.

ODPOWIEDZ