Pozostałe pytania
Re: Pozostałe pytania
Jest jeszcze inna możliwość/kombinacja
"pokaz X. PRZEDMIOT"
Jeśli ci się on podoba, oraz chcesz mieć pewność że dostaniesz ten, nie inny:
"kup go/ja/je"
"pokaz X. PRZEDMIOT"
Jeśli ci się on podoba, oraz chcesz mieć pewność że dostaniesz ten, nie inny:
"kup go/ja/je"
他に方法はありません
Ktoś wie ile jeszcze może potrwać dostępność Arkadii tylko dla czarodziejów?
Żadne prace nie zostały ogłoszone, więc pewnie lada moment. Podejrzewam, że po Apoce nie wszystko wyszło tak jak trzeba. Należy uzbroić się w cierpliwość. Iść po kawkę, wypić... 

Czy da się wyłączyć/skrócić napisy po śmierci?
Napisy końcowe są obowiązkowe. Dają czas na refleksję "Dlaczego tam polazłem?", "Mógł zasłonić", "mogłem wyjść szybciej" itp.

Pierwsza zasada podróżnika "Nie sztuka gdzieś wleźć, sztuką jest wyleźć".
Druga zasada podróżnika "Gdziekolwiek wleziesz zawsze znajdzie się tam jakieś wyjście, na przykład przez zaświaty".
Druga zasada podróżnika "Gdziekolwiek wleziesz zawsze znajdzie się tam jakieś wyjście, na przykład przez zaświaty".
Czy talizmany i amulety, które można kupić w Twierdzy Scala mają jakieś funkcje, czy są tylko błyskotkami?
To zwykla biżuteria z takim nietypowym opisem. Magiczne przedmioty są zdecydowanie trudniej dostępne.
Skrytka (depozyt) jest w wszystkich miastach ta sama, czy w każdym mieście osobna i trzeba ją osobno kupić?
Cześć. Mam taki problem - moja postać przestała znajdować jakiekolwiek zioła. Zbiegło się to w czasie z wytrenowaniem na full spostrzegawczości w Quenelles. Wcześniej bez problemu znajdowałem na traktach po dwa ziółka na wielu lokacjach, teraz po prostu zero. Zgłosiłem błąd postaci, ale może to jest jakiś niuans gry o którym nie wiem? Zaczęła się zima? Duch lasu rzucił na mnie klątwę bo nadepnąłem na wiewiórkę w lesie Loren? Nie wiem... Ktoś spotkał się z podobnym problemem?