Rozwój postaci

Forum Pomoc dla Początkujących.
Awatar użytkownika
Ingrid
Posty: 32
Rejestracja: 26 wrz 2020 09:20

Re: Rozwój postaci

Post autor: Ingrid » 24 sty 2021 17:59

Czy istnieje mozliwosc wyliczenie ile doswiadczenia bym stracila rozkladajac na nowo cechy?

Na poziomie okolo b.dosw z bojowymi 7/10 a pozostale 5/10 gdybym na przyklad postanowila zmienic zawod na niebojowy i zainswestowac w inteligencje?

Awatar użytkownika
Kregan
Posty: 156
Rejestracja: 07 cze 2015 23:56

Re: Rozwój postaci

Post autor: Kregan » 24 sty 2021 20:35

Ingrid pisze:
24 sty 2021 17:59
Czy istnieje mozliwosc wyliczenie ile doswiadczenia bym stracila rozkladajac na nowo cechy?

Na poziomie okolo b.dosw z bojowymi 7/10 a pozostale 5/10 gdybym na przyklad postanowila zmienic zawod na niebojowy i zainswestowac w inteligencje?
Możesz sprawdzić jak będą cechy wyglądały po ponownym rozłożeniu doświadczenia na probe. Tylko nie potwierdzaj drugi raz bo wtedy zmiana się dokona faktycznie.
Pierwsza zasada podróżnika "Nie sztuka gdzieś wleźć, sztuką jest wyleźć".
Druga zasada podróżnika "Gdziekolwiek wleziesz zawsze znajdzie się tam jakieś wyjście, na przykład przez zaświaty".

Awatar użytkownika
Ingrid
Posty: 32
Rejestracja: 26 wrz 2020 09:20

Re: Rozwój postaci

Post autor: Ingrid » 25 sty 2021 09:41

Możesz sprawdzić jak będą cechy wyglądały po ponownym rozłożeniu doświadczenia na probe. Tylko nie potwierdzaj drugi raz bo wtedy zmiana się dokona faktycznie.
A dziekuje. Tylko jedna podceche bym stracila w tym przypadku.

Sverri
Posty: 4
Rejestracja: 26 sty 2021 16:57

Re: Rozwój postaci

Post autor: Sverri » 26 sty 2021 17:00

Czy jeśli nabiję już pełny staż dostępny dla niezgildiowanego GPka w zawodzie A, to czy biorąc zawód B, a następnie wracając do zawodu A, będę miał dostęp do wszystkich wystażowanych wcześniej umów czy muszę idlować od początku?

Awatar użytkownika
Puk
Posty: 18
Rejestracja: 05 lis 2020 15:40

Re: Rozwój postaci

Post autor: Puk » 26 sty 2021 17:04

Sverri pisze:
26 sty 2021 17:00
Czy jeśli nabiję już pełny staż dostępny dla niezgildiowanego GPka w zawodzie A, to czy biorąc zawód B, a następnie wracając do zawodu A, będę miał dostęp do wszystkich wystażowanych wcześniej umów czy muszę idlować od początku?
Będziesz miał dostęp do wszystkich umów. Tyle że będzie znowu musiał je wytrenować za monetki.

ODPOWIEDZ