[Solved] Echo off/on

Forum techniczne Arkadii.
Proksim
Posty: 12
Rejestracja: 01 maja 2015 17:57

[Solved] Echo off/on

Post autor: Proksim » 24 sty 2019 20:25

Witam. Jest kłopot taki że nie mogę wyłączyć echa komend. Nie potrzebuję za każdym razem mieć dopisane idąc np. na wschód "s" albo wpisując
dłuższy alias np. u kowala wywala mi pół ekranu z ilu/jakich komend korzysta. Na kliencie WWW wpisuje " opcje echo wylacz " i nic, na Mudlecie to samo.
Bardziej interesuje mnie rozwiązanie na Mudlet-a.
Ostatnio zmieniony 24 sty 2019 21:15 przez Proksim, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
Kregan
Posty: 76
Rejestracja: 07 cze 2015 23:56

Re: Echo off/on

Post autor: Kregan » 24 sty 2019 21:08

Mudlet. Preferencje (ikona z kluczem), zakładka Input line, odznaczyć "Show the text you send".
Pierwsza zasada podróżnika "Nie sztuka gdzieś wleźć, sztuką jest wyleźć".
Druga zasada podróżnika "Gdziekolwiek wleziesz zawsze znajdzie się tam jakieś wyjście, na przykład przez zaświaty".

Proksim
Posty: 12
Rejestracja: 01 maja 2015 17:57

Re: Echo off/on

Post autor: Proksim » 24 sty 2019 21:13

Działa jak złoto, dziękuję.

ODPOWIEDZ