Blowtorch

Forum techniczne Arkadii.
Astida
Posty: 44
Rejestracja: 26 lut 2017 15:09

Re: Blowtorch

Post autor: Astida » 07 lut 2018 07:07

Dokładnie o coś takiego chodzi.

Chyba że dało by radę zmieniać kolor przycisku w triggerze.

Garael
Posty: 13
Rejestracja: 12 kwie 2017 11:20

Re: Blowtorch

Post autor: Garael » 07 lut 2018 14:16

a co to jest dokladnie 'kolor przycisku na triggerze' ?

Prav
Posty: 68
Rejestracja: 28 gru 2016 09:34

Re: Blowtorch

Post autor: Prav » 07 lut 2018 14:49

Chyba domyślam się o co chodzi, bo i mi przydałby się trigger/plugin, który wyłapując tekst typu:
"Sa tutaj trzy widoczne wyjscia: polnoc, wschod i poludnie."
kolorował (ustawiał przezroczystość, wyłączał, etc.) odpowiednie przyciski odpowiadające za ruch.

A paski życia, to już w ogóle byłaby dla mnie pełnia szczęścia, bo komórki używam w zasadzie awaryjnie, jak padnie komp/sieć (co się niestety czasem zdarza).

Garael
Posty: 13
Rejestracja: 12 kwie 2017 11:20

Re: Blowtorch

Post autor: Garael » 07 lut 2018 17:09

No to niestety ale mi sie tego nie udalo zrobic ;(
Kiedys probowalem, ale bardziej oprogramowac dynamicznie ladujace sie buttony w zaleznosci od 'czynnikow' :D

Astida
Posty: 44
Rejestracja: 26 lut 2017 15:09

Re: Blowtorch

Post autor: Astida » 07 lut 2018 17:48

A przelacznie triggerem button setów?

Garael
Posty: 13
Rejestracja: 12 kwie 2017 11:20

Re: Blowtorch

Post autor: Garael » 07 lut 2018 19:08

Tego tez nie, nie udalo mi sie wymusic interakcji z buttonami tj. nie da sie wcisnac buttona z poziomu kodu, przynajmniej ja nie umiem :D
Ja po prostu wciskam, mam 5 setow i w zaleznosci od sytuacji przelaczam sie.
Zobacze czy to byloby mozliwe, generalnie trzeba wykonac polecenie systemowe 'switchTo'

ODPOWIEDZ