Arkadia na androidzie?

Forum techniczne Arkadii.
Awatar użytkownika
Benantar
Posty: 46
Rejestracja: 12 kwie 2009 00:36
Lokalizacja: Campogrotta

Re: Arkadia na androidzie?

Post autor: Benantar » 09 lut 2015 13:57

Przytrzymaj przez dłuższy czas palec na ekranie i pojawi się nowy przycisk.
“I have dined with kings, I've been offered wings. And I've never been too impressed.”

Gruul
Posty: 29
Rejestracja: 30 kwie 2014 17:19

Re: Arkadia na androidzie?

Post autor: Gruul » 24 lut 2015 12:38

Mial ktos problemy z blowtorchem, ktory nagle przestal sienuruchamiac?

@up
Jak dokladnie konfigurujesz te aliasy w lensdroidzie? Nir chce mi to zadzialac

Yalom
Posty: 118
Rejestracja: 12 lut 2009 21:27

Re: Arkadia na androidzie?

Post autor: Yalom » 24 lut 2015 13:02

Mi się często tak robi. Zwykle pomaga wyczyszczenie danych, ale przepada wtedy config, dlatego trzymam go zawsze aktualną kopię w pliku, wtedy pięć sekund i znów wszystko pięknie działa. Przez chwilę...

Waltar
Posty: 8
Rejestracja: 03 paź 2013 20:00

Re: Arkadia na androidzie?

Post autor: Waltar » 24 lut 2015 14:13

Tez mialem podobne problemy z blowtorchem, beta nowej wersjiwydaje sie dzialac znacznie lepiej (nie tylko pod tym wzgledem). Do sciagniecia z blowtorchowego forum

Silvanir
Posty: 16
Rejestracja: 22 gru 2015 16:02

Re: Arkadia na androidzie?

Post autor: Silvanir » 22 gru 2015 16:03

Hej, poda ki ktoś dokładną instrukcje, jal uruchomić Arkadię na Blowtorchu?
Co żołnierz je?
Żołnierz je obrońcą Ojczyzny!

Narmaniel

Re: Arkadia na androidzie?

Post autor: Narmaniel » 22 gru 2015 17:12

Ściagamy, odpalamy. Wybieramy (u mnie najbardziej lewy) przycisk [NEW]. W Display Name wpisujemy "Arkadia", w Host Name: "arkadia.rpg.pl", a w Port Number: "23". (bez apostrofów).
Na wielokolorowym ekranie tworzy nam się przycisk do połączenia z Arkadią. Naciskamy go i gramy. Trzeba być połączonym z Wi-Fi lub mieć włączony transfer danych.

Niektóre komórki nie mają klawisza "menu", jak mój Samsung. Przycisk, którym normalnie odpalam listę włączonych aplikacji, muszę przytrzymać w Blowtorchu, aby pojawiło mi się menu z definiowaniem aliasow, triggerow, timerow, itd.

Lorrust
Posty: 3
Rejestracja: 07 maja 2016 15:21

Re: Arkadia na androidzie?

Post autor: Lorrust » 07 maja 2016 17:03

A ja wchodzę w przeglądarkę i gram 8-) :D ;)

ODPOWIEDZ