Arkadia na androidzie?

Forum techniczne Arkadii.
Awatar użytkownika
Vae
Posty: 62
Rejestracja: 07 sie 2011 04:25

Arkadia na androidzie?

Post autor: Vae » 13 sie 2011 15:29

Czy jest mozliwosc odpalenia arkadii na platformie androidowej?

V

Awatar użytkownika
Vae
Posty: 62
Rejestracja: 07 sie 2011 04:25

Re: Arkadia na androidzie?

Post autor: Vae » 13 sie 2011 15:35

Juz wiem ze sie da wystarczy sciagnac telnetowski klient

Awatar użytkownika
Sivlaryan
Posty: 255
Rejestracja: 13 lut 2009 19:03
Lokalizacja: Reykjavik

Re: Arkadia na androidzie?

Post autor: Sivlaryan » 13 sie 2011 15:56

Sporo osób polecało grać na tfie z poziomu shella. Ja polecam program andromud, jest całkiem niezły.

Siv.
POWER OF FRIENDSHIP

Tabulariks
Posty: 40
Rejestracja: 13 lut 2009 11:35
Lokalizacja: Konstantynopol
Kontakt:

Re: Arkadia na androidzie?

Post autor: Tabulariks » 13 sie 2011 16:38

ConnectBot jako klient ssh łączący się z shellem na którym mam tf. Również świetnie sprawdza się do irca na shellu.
Zapraszam na Dropbox, serwis umożliwiający synchronizację i archiwizację plików oraz katalogów (2GB za free) oraz dostęp do nich z PC, Mac, iPhone i Android!
Po rejestracji zarówno ja jak i Ty otrzymamy dodatkowe miejsce na dane :).

Awatar użytkownika
Benantar
Posty: 46
Rejestracja: 12 kwie 2009 00:36
Lokalizacja: Campogrotta

Re: Arkadia na androidzie?

Post autor: Benantar » 14 sie 2011 10:54

“I have dined with kings, I've been offered wings. And I've never been too impressed.”

Gwilli
Posty: 1
Rejestracja: 12 sie 2011 09:27

Re: Arkadia na androidzie?

Post autor: Gwilli » 19 sie 2011 15:36

Blowtorch jest dobry, tylko kolorkow nie mozna ustawic... :(

Awatar użytkownika
Benantar
Posty: 46
Rejestracja: 12 kwie 2009 00:36
Lokalizacja: Campogrotta

Re: Arkadia na androidzie?

Post autor: Benantar » 20 sie 2011 17:09

Gwilli pisze:Blowtorch jest dobry, tylko kolorkow nie mozna ustawic... :(
To jest niestety mankament, ale znakomicie działa poruszanie się za pomoca
przycisków i aliasy.
Mam nadzieję, że kolorki też się pojawią.
“I have dined with kings, I've been offered wings. And I've never been too impressed.”

Awatar użytkownika
Evandeil
Posty: 144
Rejestracja: 26 maja 2009 21:48

Re: Arkadia na androidzie?

Post autor: Evandeil » 15 wrz 2011 01:09

A zna ktos klienta na symbiana? Nie telnetowskiego tylko typowo MUDowego.
Obrazek

Khazog
Posty: 71
Rejestracja: 06 mar 2013 08:40

Re: Arkadia na androidzie?

Post autor: Khazog » 06 mar 2013 10:38

znalazlem na necie telnetowskiego clienta na system nokia OS. Niestety nie dziala, i tu pojawia sie moje pytanie... czy jest to zwykly pic na wode czy tez istnieje mozliwosc odpalenia arkadii z tym systemem operacyjnym?
Jak ma to jakies znaczenie mam nokie ashe 303.
I nie wiem w którą stronę!
I nie wiem dokąd mogę dotrzeć!
Uwalniam swoją wolę
Zaczynam nową drogę.

Awatar użytkownika
Evandeil
Posty: 144
Rejestracja: 26 maja 2009 21:48

Re: Arkadia na androidzie?

Post autor: Evandeil » 05 maja 2013 16:42

Gram na nokii z czegos co nazywa sie telmu, ale zaplacilem za to jakas symboliczna kwote.
Obrazek

ODPOWIEDZ