Oficjalny klient - skargi wnioski zazalenia
Re: Oficjalny klient - skargi wnioski zazalenia
Proponuję od razu pisać więcej informacji, jaki system (łącznie z wersją Androida), jaka przeglądarka etc.
Klient był testowany na iOS i na którychś z Androidów i działał, więc to musi być jakiś specyficzny problem, do którego rozwiązania potrzebne będzie więcej szczegółów.

Klient był testowany na iOS i na którychś z Androidów i działał, więc to musi być jakiś specyficzny problem, do którego rozwiązania potrzebne będzie więcej szczegółów.
Do kontaktów z czarodziejami służy komenda ‚zglos’ (błąd/pomysl/mg).

- 
				Luinarienn
Android 5.0, przegladarka Chrome 51.0.2704.81
Mam tu jeszcze takie info jak wersja jadra 3.4.0 wersja oprogramowania v21a-EUR-XX.. wersja pasma i nr kompilacji moze niepotrzebny , mam nadzieje.

Mam tu jeszcze takie info jak wersja jadra 3.4.0 wersja oprogramowania v21a-EUR-XX.. wersja pasma i nr kompilacji moze niepotrzebny , mam nadzieje.
Bardzo ładny klient, wizualnie świetnie się prezentuje, a nowe funkcjonalności fajnie uzupełniły braki w starszej wersji. Co niestety martwi to brak możliwości tworzenia map, co przynajmniej dla mnie jest jedna z najistotniejszych cech dobrego klienta. Fajna wygląda logowanie, a możliwości personalizacji klienta "pod siebie" jest ogromna, alarmy, suby, buttony, kawał roboty i robi wrażenie  

1

Zgodzę się z przedmówcą. Najważniejsze, że już mi się prawie nie zacina tak jak poprzedni 
Brakuje tylko możliwości tworzenia map, wyraźnego wskazywania gdzie oddala się uciekająca osoba oraz triggerów (chyba, że gdzieś są i nie zauważyłem ) .
 ) .

Brakuje tylko możliwości tworzenia map, wyraźnego wskazywania gdzie oddala się uciekająca osoba oraz triggerów (chyba, że gdzieś są i nie zauważyłem
 ) .
 ) .Re: Oficjalny klient - skargi wnioski zazalenia
Niestety wydaje mi się, że możliwość ustawienia separatora komend zniknęła. Mam na myśli oddzielanie komend z palca a nie w aliasach bądź makrach.

Też go nie mogę znaleźćRemilia pisze:Niestety wydaje mi się, że możliwość ustawienia separatora komend zniknęła. Mam na myśli oddzielanie komend z palca a nie w aliasach bądź makrach.

Da się może usunąć te przyciski "Zakończ", "System", "Opcje", itd. z lewej strony klienta tak żeby powiększyć główne okienko?
Da się.
Sprawdź konfigurację/przyciski

Co to jest Chaos? To jest Ład, który zniszczono przy Stworzeniu Świata. 
S.J. Lec

S.J. Lec
Nowy klient - bomba. Serio jestem zachwycona. Żaden nigdy nie mógł się umywać do webowego z przyczyny takiej, że trzeba je instalować i konfigurować na każdym urządzeniu (nawet jeśli wgrywać tylko zapisane rzeczy) od nowa... no a szkoda chyba na to czasu, to raz, a dwa... nie wszędzie można pobierać oprogramowanie, szczególnie, jeśli się na nie swoim sprzęcie szaleje   Natomiast teraz od strony technicznej zrobić można sporo więcej, co deklasuje moim zdaniem konkurencje.
 Natomiast teraz od strony technicznej zrobić można sporo więcej, co deklasuje moim zdaniem konkurencje.
Jedna sugestia - dla urządzeń mobilnych prosiłabym o dodanie klikalnej róży wiatrów, nawet dla urządzeń o mniejszej rozdzielczości.

Natomiast teraz od strony technicznej zrobić można sporo więcej, co deklasuje moim zdaniem konkurencje.
 Natomiast teraz od strony technicznej zrobić można sporo więcej, co deklasuje moim zdaniem konkurencje.Jedna sugestia - dla urządzeń mobilnych prosiłabym o dodanie klikalnej róży wiatrów, nawet dla urządzeń o mniejszej rozdzielczości.
Dzięki Fuggazi. Bałem się wcześniej usuwać te przyciski po kolei żeby czegoś nie popsuć w ustawieniach, ale zadziałałoFuggazi pisze:Da się.

Jak korzystając z opcji "Przekształcenie tekstu" z opisu ciosu specjalnego wyświetlić tylko cel ataku i siłę uderzenia?