Wbudowane kolory ASCII

Wszelkie pomysły dotyczące Arkadii.
Rakoth
Posty: 16
Rejestracja: 01 maja 2011 00:39

Re: Wbudowane kolory ASCII

Post autor: Rakoth » 23 sty 2013 11:58

Opcje +/- kolory ASCII masz zdaje się w każdym kliencie który obsługuje te funkcje.
Rakoth, Ten Ktorego Kopyta Rozgarniaja Szczatki Wrogow, wielblad.

Awatar użytkownika
Jellidifor
Posty: 6
Rejestracja: 21 sty 2013 11:56

Re: Wbudowane kolory ASCII

Post autor: Jellidifor » 23 sty 2013 12:21

Tak, w szczególności kiedy używam własnych kolorów asci. :)
Jellidifor Gluepar, halfling

Rakoth
Posty: 16
Rejestracja: 01 maja 2011 00:39

Re: Wbudowane kolory ASCII

Post autor: Rakoth » 23 sty 2013 13:57

Nie mówię że taka opcja by się przydała, ale mam wątpliwości czy było by to proste/możliwe od strony kodowej, by wyłączyć takie kolorowanie.
Rakoth, Ten Ktorego Kopyta Rozgarniaja Szczatki Wrogow, wielblad.

Awatar użytkownika
Jellidifor
Posty: 6
Rejestracja: 21 sty 2013 11:56

Re: Wbudowane kolory ASCII

Post autor: Jellidifor » 23 sty 2013 14:04

Jest jak najbardziej możliwe. :)
Tak tylko rzuciłem bo wizowie na pewno sami o tym by pomyśleli.
Jellidifor Gluepar, halfling

Ajka

Re: Wbudowane kolory ASCII

Post autor: Ajka » 28 sty 2013 15:24

Rakoth, możesz do tej swojej listy dołożyć emoty skierowane do postaci?
Żeby było w jednym poście.

Deli spoglada na ciebie z niepokojem.

ODPOWIEDZ