Pod Windowsem 7 (+ najnowszy mush) nie dziala mi skrypt liseva bodajze z lista wrogow. Czy moglby ktos uzyczyc mi podobnego skryptu? Bym sam mogl tworzyc liste wrogow, ktora mush bedzie mi kolorowac? Ewentualnie tez dodawac imiona i stowarzyszenia?
(blad ktory wyskakuje: Line 145: Error "Failed: POSIX named classes are supported only within a class at offset 14" processing regular expression "^lista_dodaj ([:qwertyuiopasdfghjklzxcvbnm :]*?)$" (alias not loaded))
Jeszcze druga sprawa, potrzebuje dla nozownika poukladane opisy specow. Sam sobie moge dorobic reszte (od roku probuje od kogos dostac podmiany specy z pierwszej osoby dla tego zawodu ) tylko problemem jest to, ze spece sa inne dla wiekszosci rodzajow npcy.
Ma ktos je poukladane od najslabszych do najsilniejszych i moglby sie podzielic?
Hasp pisze:Jeszcze druga sprawa, potrzebuje dla nozownika poukladane opisy specow. Sam sobie moge dorobic reszte (od roku probuje od kogos dostac podmiany specy z pierwszej osoby dla tego zawodu ) tylko problemem jest to, ze spece sa inne dla wiekszosci rodzajow npcy.
Ma ktos je poukladane od najslabszych do najsilniejszych i moglby sie podzielic?
Tu są moje - ale to tylko takie podstawiające [noz sila/max sila] przed opisem. Nie mam takich zamieniających opis na " -> NOŻOWNIK zajebał w XXX swoim YYY z siłą 5"
Co prawda, to pod tfa, ale siłę po kolei można odczytać i przerobić na swoje.