Porady dla graczy.
Re: Porady dla graczy.
Wiekszosc itemow znika po jakims czasie, niektore po apokalipsie, niektore po jakims czasie odlozysz podczas wylogowywania sie, gdyż będą "zużyte".
Żeby sprawdzić ile dany item posiedzi jeszcze w twoim ekwipunku masz komende 'ocen' i tam znajdz linijke z tekstem np:
Wydaje ci sie ze bedzie ci jeszcze bardzo dlugo sluzyl.
Żeby sprawdzić ile dany item posiedzi jeszcze w twoim ekwipunku masz komende 'ocen' i tam znajdz linijke z tekstem np:
Wydaje ci sie ze bedzie ci jeszcze bardzo dlugo sluzyl.
Zeby zglosic blad w danym itemie musisz go miec przy sobie/byc z nim na lokacji.
Przedmioty znikaja. Oprocz 'ocen' przydatne jest tez 'przetrwaja'.
Przedmioty znikaja. Oprocz 'ocen' przydatne jest tez 'przetrwaja'.
[edit]
Nie ujawniamy tajemnic.
Nie ujawniamy tajemnic.
Ostatnio zmieniony 29 mar 2010 16:52 przez Civril, łącznie zmieniany 1 raz.
To by bylo uber nie rpg'owe.
O wszystko można erpegowo zapytać.
v.
v.
Za to mega lame jest to, że ujawniasz informacje na temat
istnienia rzeczy znanej stosunkowo (jak na Arkę )wąskiemu
gronu na forum.
istnienia rzeczy znanej stosunkowo (jak na Arkę )wąskiemu
gronu na forum.
Pytanie - mógłby ktoś delikatnie naprowadzić na lokalizacje npc dającego pochodzeniówke KV/KK? KGKSów bardzo ciężko ostatnio mi spotkać gdy jestem zalogowany a po przemierzeniu całego KV i KK znalazłem jednego npc którego podejrzewałem o dawanie pochodzeniówki (skryba koło tablicy) niemniej na wszystkie moje pytania wyrzucał standardową odpowiedź (o pochodzenie, o krasnoludy, o gory, o karak varn, etc. etc.).
Wpisz przy tym skrybie "zadeklaruj pochodzenie".
Mam nadzieję, że dobrze pamiętam.
Mam nadzieję, że dobrze pamiętam.
Działa dzięki. Zarówno w KV jak i KK. Sam bym na to nie wpadł nigdy. Zgłoszony zresztą pomysł by te npce coś mówiły o pochodzeniu ;)