Pozostałe pytania
Re: Pozostałe pytania
To nie jest błąd sensu stricte ze cos nie działa, tylko niedopatrzenie kodera który wrzucił sprawdzanie czy ktoś ma język po opłacie.
Ty masz już pochodzenie wiec każda pochodzeniowka z językiem będzie od ciebie tego wymagać.
Ty masz już pochodzenie wiec każda pochodzeniowka z językiem będzie od ciebie tego wymagać.
W oczekiwaniu na TE święta.
Powinien oddac kase, zglos blad w npc'u.
Wydaje mi sie, ze kiedys w Novigradzie byl krawiec, ktory mogl dopasowac ubrania uszyte dla innych ras. Czy wciaz jest taka opcja?
Chyba kazdy krawiec obecnie ma mozliwosć dopasowania rozmiaru ubrań.
Mowisz do posiwialego wiekowego kruka w Khazalidzie: Co poradzisz jak nic nie uradzisz.
Posiwialy wiekowy kruk kracze w Khazalidzie: Niiic.
Posiwialy wiekowy kruk kracze w Khazalidzie: Niiic.
Czy ktoś kiedyś liczył ile mniej więcej kosztują wszystkie treningi GP i jest w stanie podzielić się takową wiedzą?
Jakaś podpowiedź co do miejsca klubu wyznaniowego szanownego pana Khaine? - czy to w okolicy Quenelles?
Jakaś podpowiedź co do miejsca klubu wyznaniowego szanownego pana Khaine? - czy to w okolicy Quenelles?
Wlasnie zginelam na trakcie bo pogonil mnie barghest na trakcie. Byl dzien blisko miasta.
To co? Majac poczatkujaco postac nie logowac sie do wtorku?
To co? Majac poczatkujaco postac nie logowac sie do wtorku?
Kiedyś zrobiłem taką rozpiskę, nie wiem na ile jest obecnie aktualna (link wygaśnie za miesiąc): https://pastebin.pl/view/4f008c06
- Adventicus
Polecam poruszanie się wozem dyliżansem badź statkiem, dodatkowo (przydatne na przyszłość) polecam poruszanie się w sposób, który nie męczy zbytnio postaci.
Hej,
Mam takie dyskretne pytanie...
Jak się leczy pchły?
Mam takie dyskretne pytanie...
Jak się leczy pchły?