Podziękowania dla graczy
Re: Podziękowania dla graczy
Chcialbym podziekowac komandu, ze chce im sie bawic czasem z nami w "zdobadz straznice" mimo ze to kosztowne i nieoplacalne.
A ja chciałam podziękować nocnej ekipie z poczty w Novigradzie. Bardziej słabego widowiska dawno nie widziałam. Dziękuję za szoł.
Exp? Po co nam exp? Przecież możemy erpegować! ;)
Sesill Vogel, Biedna Sierota, Ta Ktora Przynosi Swiatu Owoce, kobieta.
Przepraszam wszystkich za swoja glupote. Za slabo wychodzi mi myslenie jak sadze...
Nastepnym razem postaram sie zachowywac odpowiednio.
Nastepnym razem postaram sie zachowywac odpowiednio.
Ostatnio zmieniony 09 sty 2017 16:54 przez Denea, łącznie zmieniany 1 raz.
Ble... Ble? Ble!
re Sesill:
W dupie mam co sobie myslisz i jak chujowe wedlug Ciebie bylo widowisko.
Nasrane mam we lbie i moge sie tym szczycic. To moj problem i nic Ci do tego. I tym bardziej mam gdzies co myslisz na moj temat.
Gon sie po prostu.
Dziekuje za uwage.
Ps. Wybaczcie jezyk, ale wkurw mnie ogarnal.
Ps2. I dzieki Sesill za posta. Przynajmniej dol mi przeszedl. I wybacz. Nie mam nic przeciwko Tobie. Musialem sie nieco wyladowac... Przepraszam, jesli Cie urazilem.
I pomyśleć, że ja przez sympatie wyrobiona do Twojej postaci na przestrzeni przeszło 15 lat (może mniej) nie pisałam nic o osobach biorących w tym udział.
Exp? Po co nam exp? Przecież możemy erpegować! ;)
Denea, nie jest to tylko twój problem bo nie grasz samemu w tę grę. Zdarzały się gorsze akcje na tym mudzie, więc aż tak bardzo mnie to nie szokuje niestety, ale cholera, gracze z twoim stażem powinni dawać lepszy przykład, zresztą nie tylko Ciebie się to tyczy. Lepiej ciągnąc Arkę w górę niż w dół.
Pomyślałem zrazu, że kłamie każdym słowem
Ów chromy dziadyga ze swym złośliwym okiem
https://www.youtube.com/watch?v=NT5-bXQSWy8
Ów chromy dziadyga ze swym złośliwym okiem
https://www.youtube.com/watch?v=NT5-bXQSWy8
Wybaczcie, jestem wsciekly na siebie a wyladowuje sie na innych. Glupota wylazi ze mnie uszami.
Przepraszam Sesill, nie powinienem pisac takich postow. Powinienem byc zly tylko na siebie...
Przepraszam Sesill, nie powinienem pisac takich postow. Powinienem byc zly tylko na siebie...
Ble... Ble? Ble!
Dziękuję ogrzycy, która dorwawszy mnie na ewidentnym idlu, odpuściła.
Niezwykle miła odmiana, po wielokrotnych zgonach, a poza tym po prostu zwyczajne ludzkie fair-play.
Dzięki!
Niezwykle miła odmiana, po wielokrotnych zgonach, a poza tym po prostu zwyczajne ludzkie fair-play.
Dzięki!
Beyze vintn frei bahersht di velt..
A ja dziękuje pewnej elfce, która w pewnym bretońskim mieście oprowadziła 'zagubionego' pomagając mu odnależć osobę, której szukał.
I przede wszystkim wskazała najlepszego Zielarza / Aptekarza /Kupca Ziół, który baaardzo pomógł w początkowej fazie rozwoju postaci
Nie przedstawiłaś się koleżanko, ale bardzo Ci dziękuję wtedy za pomoc i miły gest w stronę młodego gracza.
Jeśli to przeczytasz będziesz wiedzieć
I przede wszystkim wskazała najlepszego Zielarza / Aptekarza /Kupca Ziół, który baaardzo pomógł w początkowej fazie rozwoju postaci
Nie przedstawiłaś się koleżanko, ale bardzo Ci dziękuję wtedy za pomoc i miły gest w stronę młodego gracza.
Jeśli to przeczytasz będziesz wiedzieć
Podziekowania co prawda nie dla graczy, ale dzieki wielkie czarodziejom za naprawe bledow/zmiany (kto wie, ten wie)!
Dziekuje bardzo! Bardzo mi to humor poprawilo. Nie wiem dlaczego wciaz sie Wam chce, ale ciesze sie, ze wciaz sie chce!
Dziekuje bardzo! Bardzo mi to humor poprawilo. Nie wiem dlaczego wciaz sie Wam chce, ale ciesze sie, ze wciaz sie chce!
Ble... Ble? Ble!